VivanDivan

VivanDivan

fredag 6 december 2013

Paljettglittrig en vardag…jodå det kan man va tycker jag!

God morgon sötnosar! Nuså har Sven dykt upp här. Fy sjutton vad det snöar och blåser. Känns nästan lite läskigt att sätta sig i bilen för det ser ut som det kommit en del snö under natten också. Vad fort det gick. Igår kväll inte en snöflinga och så nu är det alldeles vitt. Brrr, men samtidigt gillar jag det mycket. Det blir ljusare, man får lite mer julkänsla och så blir det ju så himla vintervackert att det gör ont i ögonen nästan :-)

Idag kände jag för att glittra till det lite och det gör jag med nya kjolen från MonRow som också beställdes från Selected Style. Hade tur att de hade en XS kvar i gömmorna och den är riktigt stor i storlek. Nästan för stor men det gör inte så mycket tycker jag. Får hasa ner lite längre på höften bara. Till den har jag tröja Hunky Dory och blus Minimum (båda förra och förrförra året). Skor Black Lily.

DSC_0401DSC_0402DSC_0403DSC_0404DSC_0405DSC_0406DSC_0407DSC_0410DSC_0411DSC_0412DSC_0413

Nu är jag lite extra blödig just nu för jag såg precis ett klipp på Facebook/Youtube med en ny talang i X-Factor som gav mig både gåshud och tårsprut. Har jag sagt att jag äääälskar X-Factor och just såna klipp där det blir sådär känslosamt. Underbart…

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Dundersnyggt!! Gillade verkligen den kombon! Dina jobbarkompisar kan aldrig toppa dig anar jag;))

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar