VivanDivan

VivanDivan

söndag 29 december 2013

Citronfromage och vad gör man inte för sina små

God morgon alla jullovsfirare. Igår kväll var det såååå himla gott med tacos efter all julmat. Vi åt och åt hela familjen kändes det som och jag tror vi alla var riktigt himla proppmätta efteråt. Men det hindrar inte att få plats med lite efterrätt. Barnen ville ha fruktsallad och det är ju inte ens onyttigt så det blev det. Med hackad mandel och grädde och voila, en superfräsch efterrätt som t o m Felix gillar. T och jag var dock inte lika nyttiga för vi var båda sugna på den där förpackningen citronfromage vi hade köpt innan jul. Så vi vispade till den och toppade med lite fruktsallad och grädde och gudars så gott det var. Enkel och sååå himla god efterrätt. Lite syrlig och fräsch på något sätt.

DSC_0048

Sen somnade vi alla gott rätt tidigt. Vid tretiden väckte dock Emilia mig och var helt tröstlös. Hon hade haft mardrömmar och kunde inte somna om. Till slut gav vi upp. Hon ville gå och lägga sig i soffan och titta på TV och det fanns inte så mycket att göra. Dock inte mycket annat än gamla deckare och TV-shop på så hon somnade faktiskt om på tre röda tillsammans med Marlow. Tror det faktiskt var katten som till slut fick henne lugn. De har ju den effekten de små hårbollarna har jag märkt.

DSC_0055DSC_0056DSC_0057

Sååå söta och jag kunde inte låta bli att knäppa av ett par bilder :) Själv kunde jag förstås inte somna om utan låg och tittade på någon dålig film. Aja, vad gör man inte för sina små? ALLT!!! :-)

Idag ska jag verkligen göra mig iordning tror jag och ta lite dagensbilder. Var ett tag sen ni fick såna nu. Har ni saknat dem eller är det skönt att slippa?

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. AWW vilka söta bilder:) vill passa på att önska GOTT NYTT ÅRRRR

    och kolla gärna inredningsvis nyårskrönika imorgon:)

    LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar