VivanDivan

VivanDivan

tisdag 30 juli 2013

Hemma hos mina blommor...och de lever...

Halloj vänner! Inget  bloggande igår blev det visst. Var helt slut efter den här veckans farande och låg i sängen hela dagen nästan och bara slappade, tittade på film och tog det lugnt. Barnen tyckte nog också det var lite skönt att bara slöa. De lekte med sina leksaker och fick faktiskt titta på TV en hel del. Resan hem blev inte riktigt som vi tänkt oss men jag tar det lite senare. Först tänkte jag visa lite bilder på mina fina uteblommor i vitt och grönt som faktiskt levde när vi kom hem. Var lite orolig i värmen då T ju legat helt däckad hela veckan men snälla svärmor hade varit här och vattnat så de såg så fina ut så :)


Så jag tänkte ni kunde få njuta av prakten lite också :)





















Det var lite hur det ser ut utanför vårt hus. Gillar det enkelt med bara vitt och grönt. :-)

Oj, ser nu att klockan redna är sex och den här dagen blev visst också en slödag. Både jag och Felix har varit lite dåliga i magen så vi måste ätit något konstigt och vi har inte riktigt vågat ge oss iväg ifall det skulle bli akut. Dessutom är vädret supertrist med regn och grått men ändå kvavt som sjutton så huvudvärken är ett faktum. Har därför spenderat dagen inne och inte gjort nånting faktiskt förrutom att plöja några avsnitt av True Blood....T är i a f piggare och skulle nog jobba imorgon men oj vad tärd han ser ut stackaren. Har tappat närmare 10 kg på två veckor och det syns verkligen. Nu hoppas vi han blir kry ordentligt snart så han kan bli sig själv igen....

Jag har säkert 1000 bilder i kameran just nu och har inte orkat gå igenom men jag lovar att ni ska få lite bilder från vår resa och veckan i sommarstugan...om ni vill förstås :)

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jättefina blomsterarrangemang, de ser ut att ha klarat sig fint. Tur att du har svärmor som vattnat.
    Nu blev jag lite inspirerad att köpa lite nya blommor i vitt, än är inte sommarn slut :-)
    /C

    SvaraRadera
  2. Glömde att tipsa om en trevlig butik/nätbutik i Borlänge. finns lite fint kvar till halva reapriset.
    http://www.selectedstyle.com/halva-reapriset

    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar