VivanDivan

VivanDivan

söndag 28 juli 2013

Den där tunga känslan

God morgon sötisar! Igår hade vi en underbar dag på Kolmården! Delfiner, rovfåglar och massa andra underbara djur! Delfinahowen speciellt var helt magisk och vi såg den två gånger och det lär ju bli idag också! 


Ni ska få mer bilder men sitter nu och väntar på bussen ut till parken för ännu en dag innan vi ikväll far hem till gård, man och katter!

Semestern har varit fantastisk och barnen har skött sig exemplariskt! Inget bråk, glada miner och jag är sååå stolt! Samtidigt känner jag det där lilla vemodet! Igår kväll var jag riktigt ledsen och kände mig ensam på nåt vis! Det äääär tufft att åka som ensam förälder på semester! Tufft för man måste vara på topp hela tiden och se till att allt funkar, att vi kommer med tåg och bussar, att barnen får i sig mat, att de blir nöjda och glada...

Det äääär ensamt att inte ha någon vuxen att prata med! Speciellt på kvällarna när de små sover. Jag beundrar verkligen alla ensamstående som har det såhär jämt! Det har jag fått känna på den här veckan och idag är jag helt slut! Tror jag har förkylning på gång också för känner mig inte alls på topp men en dag till ska jag nog stå ut..eller vad tror ni? :-)

Unnade mig i a f ett glas vitt vin medans barnen lekte i lekrummet på hotellet! Tyckte jag var värd det :-)


När de somnat var det bara jag och fjärrkontrollen...


Trots allt nöjd och glad men det ska bli skönt att komma hem...


Men först en dag till med djuren...

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Fint att ni haft det bra....Delfinerna är härliga att se....många år sedan jag var till Kolmården.
  Skönt komma hem också...hoppas maken piggat på sig.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen känslan lite. Samtidgt så vämjer man sig och jag kan tycka att den där stunden på kvällen ensam kan vara himla skön! Speciellt när man har folk runt sig hela tiden. Och för din del är det ju inte permanent, du åker ju hem till någon:)
  Förkylningar verkar härja överallt. Jag har haft ont i halsen till och från i två veckor. Och hör många runt om mig. Hoppas du klarar dig! Och ha en fin sista dag i parken! Kram

  SvaraRadera
 3. Simmat med vilda delfiner på tidigt 80-tal. Stor upplevelse dyka o smeka dessa fantastiska djur!! Njut av stunden..
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 4. Tycker du är tuff som drar på semester själv med barnen! Tror som Linda säger att det är en vanesak också. Inte för att jag rest ensam med barn, men jag har ju rest helt ensam och nog kunde det kännas lite ensamt i början. Men så vänjer man sig, och nu tycker jag att det är alldeles ypperligt :-)

  Trevlig resa hem, och forsatt fin semester!!

  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar