VivanDivan

VivanDivan

söndag 21 juli 2013

Vem har sagt att tjejer inte kan grilla...och vårdcentralen idag

God kväll i sommarsolen! Här har barnen badat i poolbad hela dagen nästan trots att det var lite halvmolnigt. Men barn är ju i och badar ändå tills läpparna är blå och tänderna skakar :-) 

Tyvärr blev det inte så länge i badet dock för min oro för min käre make tog överhanden då han igår kväll fick jättehög feber och så även under natten. Imorse hade han över 39 grader med jätteont i huvudet och hela kroppen. Tilläggas kan då att han hade feber för en vecka sen nästan exakt också. Alldeles innan vi for iväg och firade hans födelsedag och med tanke på att han aaaldrig är sjuk (har inte haft en enda sjukdag från jobbet i hela sitt liv och under vår tid tillsammans knappt ens haft en förkylning) så blir man ju lite orolig. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen för att kolla. Han har inte känt av någon fästing men symptomen kändes lite som TBE och då ingen av oss andra blivit dåliga så ville de kolla honom. Så på eftermiddagen åkte vi in till vårdcentralen hela familjen. Inget TBE konstaterat i a f men väl något bakteriellt så han har fått penicilin så får vi hoppas han kryar på sig fort. Han är dock rätt tagen nu med 40 graders feber här på kvällskvisten så jag försöker ta hand om honom så gott jag kan och förhoppningsvis blir han bättre fort nu när han fått penicilin. Och det var ju lika igår...men mat måste vi ju ha och grillat ville kidsen ha så jag körde grillkvinnan äger igår :)

Mina barn har den lustiga inställningen att "Mammor kan INTE grilla" och det skulle överbevisas minsann :)


Ingen tändvätska kvar men vad gör det när man har en sån där elstartare eller vad det kallas. Den testar vi....


På med lite briketter


Det här är grejer det....


Grillkvinnan på g


Glöden klar och på med köttet...


...ge en kvinna ett glas rosé och hon blir en mästergrillare, jag lovar :)



...och samtidigt sköter jag kantarellstekning, potatiskok och bönorna...


Blev supergott med fläsknoisette, bönor, gräddsås med kantareller och färskpotatis. Muuuuums....

Och vet ni, det blev mamma-grillning ikväll igen. Fast ikväll körde vi på fisk men det kan jag lägga ut en annan dag :)

Ha det nu så gott alla söta och alla andra också. Tack söta ni för era kommentarer de senaste dagarna. Bara en enda negativ (eller ja, vad man nu ska kalla det) och nej, jag tar inte bort alla negativa kommenterar och fr o m nu ska jag inte ta bort en enda. Du/Ni som inte gillar mig får skriva vad ni vill, jag bryr mig inte, det betyder INGENTING för mig, bara så Du/Ni vet? 

Puss på er

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att det inte var Tbe! Hoppas han blir kry snart!

    Maten såg jättegod ut, måste ut o hitta lite kantareller jag med.

    Det där med grillningen känner jag igen...hihi. Mellankillen här var mäkta förvånad: Men mamma! Kan du grilla?!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder och bra inställning:)
    Det finns bara två bloggar som jag hittat som jag tycker är riktigt bra, och roliga att läsa med fina bilder. En av dem är din, så jag hoppas du fortsätter blogga. Hoppas maken kryar på sig snart.
    Trevlig semester
    Kram
    Louise

    SvaraRadera
  3. Ser gott ut! Klart kvinnor kan grilla även om det ofta kallas mannens rivir.. Bra att du åkte iväg med din make! Otrevligt när det kommer tillbaka sådär med hög feber. Alltid bättre kolla en gång för mycket..
    Hoppas dagen bjuder på sol även hos er!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar