VivanDivan

VivanDivan

lördag 20 juli 2013

Nytt vin, ny bok och djurpark

God kväll! Här testas lite nytt ikväll. Ny blogg-app jag hittade nyss (recenserar sen när jag vet om den är bra), nytt rosevin och ny bok.

Har ni testat Per Morbergs viner? Jag har testat rött både i BIB och på flaska och de har varit jättebra. Idag köpte jag en flaska av rosevarianten och testade nu ikväll 99 kr kostade det men går inte något toppbetyg av mig inte. Har druckit betydligt godare för billigare peng så njae säger jag....Tre VVV får den

 

Började också läsa en ny bok idag! Keplers "Paganinikontraktet". Har läst Hypnotisören och Eldvittnet och de var ju grymma så jag har höga förhoppningar och början var bra i a f....Japp, korgen funkar som "barbord" men gissa vad som varit i den? Jo, det ska jag tala om! Barnen har sina djur, tågbana och såna där kaplastavar ni vet man kan bygga både det ena och det andra med i såna korgar. Och idag bestämde de sig för att släpa ut alktihop och bygga en djurpark i trädgården. Inspirerade av vår planerade Roadtrip nästa vecka med besök på bl a Kolmården :-) Och jag kan meddela att klockan är nu nio på kvällen och de leker fortfarande :-) Men nu ska tag nog förstöra nöjet för dem och ropa in dem..

Ha det fint och b t w, appen sög big time. BlogBooster heter den så ni vet.... Tar evigheter att
ladda upp bilder och så fick den för sig att publicera fast jag inte var klar och till slut gav den upp och kunde inte publicera. Ser också att den publicerat samma inlägg flera gånger. Ap-dålig så det här sista inlägget gjorde jag om i Blogger på datorn istället...så jag letar vidare efter den optimala blogg-appen :-)

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Skönt du kan varva ner lite emellanåt! Har inte provat några 'kändisvinet' fast jag vet Moberg,s är populära. Det viktiga nu tror jag bestämt är du lär dig koppla av med din söta familj. Du måste vars rädd om dig!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar