VivanDivan

VivanDivan

fredag 26 juli 2013

Neeeej, idag är ingen bra dag :-(

Nääää det här är ingen bra dag! Usch och fy! Mannen sjuk igen/fortfarande. Han har sån huvudvärk att han kräks lille gubben och jag är sååååå orolig just nu då han ju aldrig ens har minsta huvudvärk och aldrig är sjuk!

 Och han som skulle kommit och hämtat oss i Vimmerby för äntligen lite semester tillsammans i Kolmården! SJs bokningssystem nere så går inte att boka tåg varken hem eller till Norrköping! Valet och kvalet: Skita i bokat och betalt hotell och åka hem eller försöka ta mig och de små till Norrköping och fortsätta "ensamma-mamma-semestern" usch vad jag är på dåligt humör :-(

Får berätta mer om gårdagen senare för nu är allt bara blä! 

En gårdagens får ni med en betydligt gladare mamma i shorts Odd Molly och linne Valerie

Booooring om nåt men det struntar jag i

Puss & Kram
/Vivvi
5 kommentarer:

 1. Vilken otur,hoppas mannen snart blir frisk...så tråkigt och jobbigt att det inte ger med sig nån gång!Hoppas verkligen att han blir bra snart så ni kan få semestra ihop..kram M

  SvaraRadera
 2. Jag kan riktigt känna hur ledsna o besvikna du o dina barn är som längtat efter pappsen o en mysig helg på Kolmården....Ni får hitta på något kul när han är frisk. Många runt omkring som är sjuka i feber o förkylningar. Verkar ta längre tid att bli av med när det är sommar o varmt.
  Kram på er o ha det så mysigt var ni nu hittar på! Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Jobbigt...hoppas det löser sig hur ni än gör....Stor kram Titti

  SvaraRadera
 4. Söta rara Vivvi.. Känner o förstår verkligen din oro! Kolmården finns ju kvar o pengar är i slutänden just bara pengar.. Du måste dock fatta beslut hur ni gör. Huvudsaken hjärtat få vara med o bestämma..
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att det blev så, men jag förstod på instagram att ni åkte till Kolmården? Ha så kul och försök njuta så mycket det går.
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar