VivanDivan

VivanDivan

söndag 21 juli 2013

En gårdagens...skönaste ponchon från Fira

God morgon vänner! Idag har vi bestämt oss för att åka iväg och bada oavsett om solen skiner eller ej. T är fortfarande dålig och får ligga kvar hemma i lugn och ro. Så nu har jag packat in barn, strandleksaker, filtar och badkläder i bilen och ska alldeles strax fara. Men först kikar jag in här med ett par bilder på min gårdagens stass. Var ett tag sen va? :)

Poncho/Top från Fira, shorts G-star och skor Ldir. Skärpet är från Cowboysbelt


Nu skynda skynda...

Puss & Kram
/Vivvi

9 kommentarer:

 1. Från att vilja sluta till att mata på med booring inlägg... Ja, herregud... Pga några få positiva svar! (Det neg tas bort)
  Du har rätt! Du kommer aldrig att uppnå det snyggaste, dyraste inom kläder, mode eller utseende, det tragiska är att du verkar försöka med det... Har du överhuvudtaget ngn vän? Det verkar vara tomt på dem, iaf i din blogg! Men det kanske är för privat? Många verkar tro att negativa kommentarer handlar om avundsjuka? Då är man lite väl trångsynt va... Om man tror det, alltså! Alla ursäkter är bra utom de dåliga och genomskinliga.

  SvaraRadera
 2. Men herregud, vem skriver något som ovanstående?! Vivvi, bry dig inte!!! Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Oj oj oj, det var ord och inga visor :-) För det första skrev jag ju att jag kommer fortsätta som vanligt tills jag bestämt mig så det gör jag! Tycker du att mina inlägg är boring är det faktiskt fritt fram att sluta läsa! Vad gäller mina kläder och utseende så kör jag på det som JAG tycker är snyggt, dyrt, billigt skitsamma, det är väl min ensak! Och vad fasen har allt det här med vänner att göra? Vad som är privat eller inte avgör jag själv tycker jag, min blogg, mina regler! Och såna här kommentarer kan jag bara tänka mig komma från ett fåtal personer och de personerna är jag glad är ute ur mitt liv i a f...

  Dessutom har jag inte tagit bort en enda kommentar på vääääldigt länge och de jag tar bort är också MITT val.

  Önskar dig en riktigt trevlig dag, tror det är du som behöver det :-)

  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Ja bry dig inte om sådana inlägg! Extremt patetiskt att skriva något sådant! eftersom personen i fråga orkar bete sig på ett sådant vis så kan man bara förutsätta att personen i fråga inte har något eget liv om personen fortsätter att kommentera och trakassera din blogg som den uppenbarligen inte gillar men inte kan låta bli att läsa;). Jag skulle säga att avundsjukan lyser igenom så att det nästan är lite otäckt! Ja just det, avundsjukan för det är så tydligt efter ett sådant inlägg. Bry dig inte Vivvi, sådana där personer finns det tyvärr gott om och det enda man kan göra är att vara den bättre personen som du tydligt visar att du är!

  SvaraRadera
 5. Man vet ju direkt vem det är som skrivit det (även fast hon skriver anonymt) och eftersom man vet vad majoriteten tycker om personen i fråga så tycker jag att du bara ska rycka på axlarna:) du är bäst! Kram magdalena

  SvaraRadera
 6. Jag tycker mest synd om personen som skriver något sådant, fatta Jobbigt liv personen måste ha!

  SvaraRadera
 7. Tycker du ser så somrig o glad ut! Synd maken din är sjuk bara..
  Blev sedan bestört över en anonym som kommenterar! Förstår inte varför hon läser överhuvudtaget, hon kan knappast må speciellt bra. Ta inte åt dig Vivi, skaka av dig bara. Den svenska avundsjukan, jo tack..
  Hoppas ni fått en skön baddag!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 8. hahahaha, vad är det för fel på den männskan??? gillar dina foton och inlägg, annars skulle jag inte läsa...undrar om männskan ovan kanske skulle boka en tid hos nån ;)kraaaaaaaaaam.Linda J

  SvaraRadera
 9. Skulle bara säga "I like" om ponchon, så satt jag kaffet i halsen... Herregud jag slutar aldrig förvånas över hur små och futtiga vissa kan vara. Nåja, skit i det! Snyggt som sagt!
  Kram! Lotta

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar