VivanDivan

VivanDivan

måndag 1 juli 2013

Sommarlov men ändå inte

God morgon mina söta vänner! Sista rycket nu innan semester och det är nog bästa veckan på hela året. Man vet att det snart vankas ledighet och många har ju redan gått på semester på jobbet så det är lugnt och skönt och man kan pyssla färdigt med det man ska. Inga stora releaser eller annat på gång så det kommer bli en bra vecka känner jag. Och just den där vetskapen att man har sin ledighet kvar fortfarande är så skön. När man väl börjat semestern rusar veckorna på i rasande fart ju så då står det inte på innan det är höst igen men nu har man fortfarande den där förväntansfulla känslan av sommar och ledigt i kroppen och det gillar jag…

Några som redan börjat sommarlovet är mina små skatter. Alla fritids och förskolor slår ihop under sommaren och jag har alltid sett till att de ska slippa byta förskola såhär på sommaren med kanske annan personal och andra lokaler. Inte för att de skulle ta skada av det på något sätt men jag har tyckt det känts bäst. Tanken var att jag skulle jobba bara halva den här veckan men det kommer få lov att bli hela då jag har lite kvar jag måste bli klar med så barnen ska vara hos farmor och farfar. Åtminstone må-on, då jag kanske kan jobba hemifrån to-fr och då får de i a f sovmorgon och jag kan styra lite att jobba tidiga morgnar och sena kvällar istället. Så de har sommarlov men ändå inte då de fick lov att gå upp tidigt. Men hos farmor är de i a f i hemmiljö och jag körde dit cyklarna också så kan de cykla till en liten lekpark som finns i området. Det blir kanoners :-)

Dagens idag blev somriga klänningen från Branting som jag köpte förra sommaren. Underbar linnekvalitet som är så skönt på sommaren :) Skorna är från Ella of Sweden (också förra årets modell)

DSC_1153DSC_1152DSC_1154DSC_1155DSC_1156DSC_1157

Ha en riktigt skön dag nu alla

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Vad fin du är! Vi har lyckats få våran semester under sammanslagningsveckorna i år så behöver vi inte pyssla ihop det även om barnen tycker det är kul med farmor och farfar.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar