VivanDivan

VivanDivan

måndag 8 juli 2013

Vattenlöst men pool det har vi…

God morgon vänner! Ni kan aldrig ana vilken misär vi har här just nu? Men vi tar det från början va? :-)

Igår var det en strålande och varm dag och vi bestämde oss för att montera ihop nya poolen vi införskaffat iår. Det var dock vääääldigt stor, mycket större än jag trott men aja, det tar väl nån timme att fylla den tänkte jag…

970963_3226002786341_125368396_n

Ja, tjena. Felix var också optimist och ville stå och hålla slangen….”Eh, du Felix, det kommer nog ta ett tag det där va”

DSC_1185

Felix hade dock rätt kul hela dagen och plaskade på fast det tog tid

DSC_1186

Efter att vattnet stått på hela dagen var det dock badklart i a f

970944_3226995811166_1355763772_n

Men det var förstås lite iskallt så det blev ett snabbt kvällsdopp och ser ni hur snett skrället står? Daaaa, och jag som tyckte den stod så rakt.

DSC_1188

Och eländet slutar inte där. En stund efter att barnen gått upp ska Felix gå och dricka i kranen och vi upptäcker att vattnet är helt brunt. Brunnskrället har sinat för att vi fyllt poolen hela dagen. Snabbt ut och stängde av vattnet men lite hade kommit i poolen också så hela dagens fyllande kändes helt bortkastat plus att vi nu står utan dricksvatten. Ana, hur sur jag var igår kväll. Legat ute hela dagen och svettats och så kunde jag inte duscha, fanns inget vatten att dricka och en förpestad pool på det. Gaaaah…

Nu har T dessutom stängt av pumpen så det får fylla på så vi kan inte ens gå på toaletten. Och sen tar han den enda bilen vi har hemma och far iväg till jobbet så jag ringde och var inte helt nöjd just nu men han lugnade mig med att han skulle komma hem vid 11 och då får vi se om nån kan komma och kolla i brunnen eller om det fyllts på. Sen får vi väl åka in till mina föräldrar och duscha om det inte kommit tillbaka.

Ja, misär är det här just nu kan jag lova. Barnen får dricka mjölk och jag funderar på att öppna en flaska Prosecco som står här i kylen ;-)

Så så har vi det just nu här i vårt gamla hus på landet med egen brunn…

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Hej
    Det där råkade vi utför när jag var yngre och bodde på landet, det slutade med att brandkåren fick komma och fylla på vatten. Prova att ringa dem om det inte fyllts på något.
    Kram
    Louise

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar