VivanDivan

VivanDivan

lördag 6 juli 2013

…och hon kan meka bilar också…

God morgon vänner! Första semesterdagen bjuder på strålande sol ute men vad hjälper det. Idag ska vi sitta inne på Lek & Bus lekland för Emilia ska på barnkalas. Klart Felix får följa med och leka lite också och efter det blir det att titta på lite raggarbilar på Power Meet i Västerås. Igår blev en toppen inledning på semestern. Monstertruck-show med småttingarna och när vi kom hem satte jag mig ute på verandan med ett glas Cava medan kidsen lekte monstertruck-show på golvet. Sen såg vi på Smurfarna och bäddade ner oss och lekte att vi bodde i en husvagn. Jodå, det blev perfekt. T kom hem från firmafest på småtimmarna och slocknade i soffan han också :)

Men jag hann ju också jobba igår och så hade jag tid hos optikern för att kolla synen. Passade också på att låna hem lite glasögon för jag behöver veeeerkligen nya. Mina är repiga och osköna och jag måste ha nåt nytt för synen hade tydligen förändrats en aning också på ena ögat. Till det bättre dock tydligen. Är ju närsynt men börjar väl få lite åldersseende kanske så det vänder vem vet :)

På vägen hem började oljelampan lysa i bilen och det var ju bara att fara in på macken och köpa lite olja och fylla på. Aaaaldrig i hela mitt liv gjort det förut men kvinna reder sig själv eller hur är det...? Hur svårt kan det va?

IMG_0028

Jodå, och en engångstratt fick man också så inget kladdande och spill behövdes…

IMG_0031

Fokuserad….

IMG_0032Felix tar kort

IMG_0033

Går ju bra det här

IMG_0034

Japp, hela flaskan i :)

Nu måste vi sätta lite fart här. Jag återkommer med bilder från monstershowen och lite glasögonvisning. Behöver ju era smakråd vilka bågar jag ska välja. Inte lätt det där :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar