VivanDivan

VivanDivan

lördag 20 juli 2013

Tack å tack å tack

God morgon sötnosar! Tack å det djupaste av mitt hjärta för era kommentarer igår. Kände imorse när jag låg och funderade på vad jag skrivit att det kanske blev lite fel. Kommentaren jag fått som var negativ som några kommenterade om var egentligen inte alls en anledning till varför jag känner som jag gör. Tog mer upp den för att den kom ungefär nu när jag funderar på hur jag vill göra med bloggen. Jag får vääääldigt sällan elaka kommentarer och det är jag oerhört tacksam för utan ni söta som skriver här lämnar så mycket snälla ord att jag blir alldeles förlägen och rörd. Och jag läser varenda en och minns vartenda ord och tar åt mig allt snällt ni skriver och de få elaka är faktiskt de som går obemärkt förbi. De som varit värst har jag raderat men andra låter jag vara kvar eller svarar på. Men gemensamt för dem alla är att de betyder ingenting och jag bryr mig verkligen inte om det. Däremot alla vänliga snälla kommentarer samt smakråd, konstruktiv kritik och såna kommentarer som gör bloggen levande är såna som fastnar och betyder något. Jag gillar när det blir lite debatt och när folk har olika åsikter. Det har vi alla rätt till och jag blir bara glad om ni kommenterar och säger att ni inte håller med mig eller att nej, Vivvi nu har du misslyckats med den där outfiten. :)

Och ni betyder massor, bara så ni vet det!


Men mest av allt är det familjen som betyder något. Min man, mina föräldrar, mina systrar och så mina små barn som jag älskar mest av allt i hela världen....Och den här bilden tittar jag på nu flera gånger per dag och får den där varma känslan i kroppen som man bara får när man älskar någon sådär oerhört mycket. Jag är sååå tacksam att jag fått den äran att få vara er mamma mina små underbara ungar....


Puss & Kram
/Vivvi


5 kommentarer:

 1. Söte vän..tror du har massor med läsare som blir inspirerade av dig o fin blogg! Ta absolut inte åt dig av det negativa kommentarerna som du tydligen har fått!!
  Jag kan bara gå till mig själv, under vår/sommar så orkar inte jag som läsare gå in överallt för läsa o kommentera. Mitt egna liv med familj, hus o trädgård upptar istället min tid. Antar fler än mig känner likadant. Som många redan skrivit till dig, när jag läst ikapp. Ta en liten paus, ta det lugnt med familjen o kom tillbaka precis som du är!!
  Njut av sommaren!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild.......
  Vill naturligtvis fortsätta att läsa här och se dina bilder.
  kram Titti

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar