VivanDivan

VivanDivan

måndag 22 juli 2013

Varning, bloggförändring på G

Tjenixen pixen! Har funderat och funderat på det där med bloggen och om jag ska fortsätta eller inte och jag tror att en sak som skulle kunna ge tillbaka gnistan är lite förändring härinne på VivanDivan. Egentligen skulle jag vilja byta bloggnamn men måste luska lite hur man gör först och så måste jag komma på något bra namn. Har lite funderingar men måste fundera lite till. Tills dess får ni stå ut med lite layout-förändringar här fram och tillbaka tills jag hittat något jag tycker passar mig och min blogg :)

Kanske en ny headerbild typ nedan....Gillar mitt Instagram-namn VivviLouice så nåt sånt kan nog bloggen få heta i framtiden. Vi får väl se vad jag hittar på :) Just nu är all bakgrund borttagen och bloggen är helt vit och ren och det kanske är lite så jag vill ha den. Bort med allt lull-lull och mer enkelt. Stora bilder och inte så mycket runtomkring :) 


Det återstår att se vad jag hittar på. Gillar samtidigt kollaget jag har idag med lite olika typer av bilder som speglar bloggens innehåll. Men dock är de rätt gamla nu många av dem och skulle behöva fräschas upp he he

Nu ska jag slänga mig i sängen och få lite sömn hörrni så jag får sova på saken....

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

 1. Vit är bra då jag själv har det på min blogg, din header som du fundera på absolut, sen kanske du skulle sträcka dig så långt att du skaffade ett domän.

  SvaraRadera
 2. Hej snygging!

  Jag går i samma tankar, känner att jag vill göra nåt men vet inte riktigt vad.

  Önskar dig en fin vecka och en härlig semester, om du har det ;-)

  Vem vet, vi kanske stöter på varandra på Tullen vid tillfälle.. hihi..

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 3. Jag är också lite trött på min design samtidigt som jag gillar det vita cleana. Vi får se vad som händer i framtiden. Lycka till med dina funderingar.

  kram

  SvaraRadera
 4. Lycka till med designen! Det är lite pilligt och tar tid, men till slut blir du nog nöjd.
  Kram

  SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar