VivanDivan

VivanDivan

söndag 7 juli 2013

Odd Molly Manbait bidde det också visst…

God morgon mina vänner! Har ni sovit gott? Vi satt ute i en helt vindstilla och ljum trädgård till sent sent igår kväll. T hade dragit ut infravärmarna så vi hade det varmt och gott. Sen blev det strömavbrott och allt blev kolsvart och dött. Verkar varit hela bygden för det syntes inte en lampa nånstans så vi gick och lade oss. Nu hade i a f strömmen kommit tillbaka på morgonen så det var lampor tända lite överallt här när jag gick upp :)

Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag också och kanske kan det bli ett besök till nån badstrand. Få se hur vi gör. Skulle behöva städa lite också men det känns ju sådär när det är såhär fint väder. Kanske städar ikväll och badar på dagen. Låter som en bra plan va?

Skrev ju häromdagen att Odd Molly Shibori skirt var det enda plagget jag velat ha från pre-fall kollektionen. Nu var det så att jag var in på Tullhuset Living i veckan och kikade lite och de hade fått massa fint från kollektionen. Bl a Shibori så ni som letar efter den in i webshoppen och kolla. Men jag såg också en blus/jacka jag glömt bort. Manbait zip blouse. Tyckte den var superfin när vi fick tjuvkika på kollektionen och nu när jag provade den blev jag fast. Perfekt både som blus och liten tunn jacka. Till den har jag shorts Odd Molly (reafynd) och topp Valerie. Skorna är Wrangler

DSC_0220 (3)DSC_0213 (3)DSC_0214 (3)DSC_0215 (3)DSC_0216 (3)DSC_0217 (3)DSC_0218 (3)DSC_0219 (3)

Nu ska jag ut i solen tror jag. Bikini på, skvallerblaskan fram och njuta lite sommar och semester.

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar