VivanDivan

VivanDivan

lördag 20 juli 2013

Årets solbrillor från Odd Molly

Halloj vänner! Nu har jag precis kommit hem efter en tur på stan alldeles för mig själv. Skulle egentligen bara köpa en flaska vin och kattsand men unnade mig att gå helt allena och strosa lite. Sååå skönt att få lite egentid. Blir ju rätt intensivt när man är ensam förälder med semester och då kan det vara skönt med lite tid för sig själv om bara så för en timmes strosande på stan :)

Vädret är väl sådär men det är varmt så jag funderar på att ta med kidsen för ett eftermiddagsbad. T ligger här med hög feber och influensasymptom stackarn. Han är typ AAAALDRIG sjuk och har aldrig haft en sjukdag från jobbet i hela sitt liv så det är vääääldigt ovanligt. Men jag ska pyssla om honom så gott jag kan här så får vi hoppas han blir kry fort och att vi andra inte blir smittade. Han var dålig redan veckan innan vi åkte till stugan och nu har det tydligen blivit ännu värre stackars mannen....

Tänkte jag skulle kika in och visa årets solbrillor. Det brukar alltid bli något nytt par varje år för det är ju så kul med solglasögon och dessutom klarar jag mig inte utan då jag är ruskigt ljuskänslig. Har alltid på mig i bilen och då är det viktigt att det inte är något skit med suddiga glas. Odd Molly tycker jag faktiskt har både fina bågar och bra glas i sina och när svägerskan hade rea i sin optikerbutik slog jag till. 300 pix för dessa och det tyckte jag de var värda :)Osså de söta fodralen man alltid får med. Har numer faktiskt fyra stycken i olika färger :-)

Nu ska jag utfodra mina små här och sen ska jag sätta mig ute i min solstol med en god bok tror jag....


Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Har försökt att kommentera här hos dig med min nya aPhone 5, men det gick inte :( Jag kan inte kommenter alls med den, undra vilken inställning som jag ska ändra på.
    Skulle skriva: Snygga brillor!! Jag har 3 solglasögon från OM, men har lyckats få 2 fodral med samma färg, det cerisa!
    Kramis

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar