VivanDivan

VivanDivan

fredag 5 juli 2013

Circle of trust till SALU!

Tjenixen alla semsterfirare och alla andra också för den delen! Nu har jag officiellt semester då! Jippppie vad skönt det ska bli. Har dock en del saker jag inte riktigt hunnit klart och kanske måste jobba ett par dagar under semestern men det gör mig absolut ingenting för det kommer bli sååå lång ledighet i a f med fem hela veckor och vi ska bara ha det bra och mysa på så gott vi kan. Det kommer bli en tripp ner till Kolmården och kanske Vimmerby och Astrid Lindgrens värld plus en vecka i sommarstugan för mig och barnen medans T jobbar. Sen kommer vi göra lite dagsutflykter och så har jag lovat barnen att vi ska tälta någonstans nån natt. Osså lite sol och bad på det hoppas vi väl på. Lite pyssel på huset har vi också tänkte hinna med. Vardagsrummet plus hallen uppe skulle behöva tapetseras och så ska vi bygga ett trädäck till vår lilla lounge. Det är väl vad vi kommer hinna med den här sommaren känns det som. Prio ett är vila, ladda batterier och bara ha det skönt. Jo, så får det bli….

Och vi börjar semestern med lite motorhelg. Ikväll blir det Monstertruck-show inne i pyttestan för mig och barnen. T ska på after work och gå ut och äta med firman. Imorgon blir det Lek & Bus (Emilia ska dit på kalas och vi andra hänger på) och sen blir det Power Meet i Västerås. Största raggarbilsträffen i världen och det är faktiskt lite kul att titta på alla bilar som cruisar runt. Såg galet mycket raggarbilar redan igår så det blir lite kul. Felix bara ääälskar att titta på sånt och allt med motorer för övrigt så det här kommer bli en helg för honom minsann :)

En dagens bjudar jag väl på då och den bestod av jeans Circle of Trust, tisha 2nd Day och skor Ldir. Är någon förresten intresserad av ett par såna här jeans från Circle of Trust så har jag ett par i strlk 26 till salu. Jag köpte dem för nåt år sen men de är alldeles för stora för mig så jag köpte ett par nya strlk 24 som jag har på mig nedan. Säljer därför nu mina 26-or om nån är intresserad. Använda max 2 gånger. Väääldigt svåra att få tag i just dessa. Nypris 1295 kr och jag kan tänka mig att sälja mina för 700 kr. Bjuder på frakten till detUppdatering: SÅLDA!

Kommentera nedan eller maila mig på vivandivangoesfashion@gmail.com

DSC_0225 (2)DSC_0226 (2)DSC_0227 (2)DSC_0228 (2)DSC_0229 (2)DSC_0230 (2)

Tjolahopp på er alla glada

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Hej!

    Var har du köpt dina fina Ldir skor och hur är de i storleken?

    Hälsningar Sanne

    SvaraRadera
  2. Hej Vivi! Jag är intresserad av att köpa byxorna. Är det hängsle på eller är det dina egna? Vänlig hälsning Malin. malin_widmark@yahoo.se

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar