VivanDivan

VivanDivan

tisdag 2 juli 2013

Den som rotar finner…

God morgon solstrålar! Idag ser vädret lite sämre ut igen men det klarnar kanske upp. Inte för att det gör mig något egentligen om det skulle regna då jag sitter instängd på jobbet men för alla er semesterfirare vore det väl trevligt med lite sol eller vad säger ni? :-)

På dagens agenda står förutom jobb en löprunda är det tänkt. Måste också fixa nåt tyg eller billiga vita gardiner till den nya pergolan vi köpt där det är tänkt att det ska bli en liten lounge. Ni får se sen när det blir klart men tror det kan bli riktigt mysigt. Till helgen ska vi också olja utemöblerna och skaffa nån form av parasoll. Tanken var att vi skulle köpa nya möbler men så tände vi båda på den där loungeidén och slog till på en liten soffgrupp istället. Dessutom kommer vi inte få klart någon altan iår så då känns det bättre att vänta eftersom vi inte riktigt vet vad vi ska bygga och då vill man ju kanske kunna välja nya möbler efter altanen sen. Så vi fräschar upp de gamla med lite olja så får de duga ett år till. Sen har jag hittat en sån där gammal utemöbel med fyra stolar och ett runt bord i en gammal lada härute på gården. Ni vet såna där stolar man liksom kan gunga på som är svindyra att köpa nya. Dessa ska jag ge mig på att måla upp få se om det kan bli en liten grupp att ställa nånstans i trädgården också. Jag ska ta lite bilder i helgen kanske får ni se hur jag tänkt :)

På tal om att rota rätt på gamla saker så kom jag på ett par skor jag ville ha som verkligen är sååå gamla. Jag hade dem redan innan jag träffade T alltså måste de vara äldre än 8 år. Men tycker faktiskt de funkar fortfarande. Och jag hittade dem också nu eftersom jag för några veckor sedan städade skogarderoben och har pedantisk ordning för tillfället :) Vad tycker ni? Omoderna eller funkar de? Till skorna har jag tröja 5 Preview och jeans G-star

DSC_1158DSC_1159DSC_1160DSC_1161DSC_1162DSC_1163DSC_1165DSC_1161 DSC_1159DSC_1162

Men först nu blir det lite jobb. Ha det gott vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

7 kommentarer:

  1. Hej! Skorna är jättefina, helt min smak.
    Jag gillar verkligen när man hittar kläder/skor som man inte använt på ett tag. Det blir lite nytändning. Jag är dålig på att göra mig av med kläder och förr eller senare vill man ha dem igen.
    Kram
    C

    SvaraRadera
  2. My vad gamla skor :=) De var jättefina. Jag går själv omkring i gamla paltor sen 2005 idag - cerise byxor och en top som funkar kanon - tänk när man gör såna fynd som står sig så länge. Jag återanvänder mina sommarkläder mycket när jag väl hittat det som funkar, alla mina shorts just nu är 5 år gamla. Man sliter ju inte ut dem på en säsong precis. Tyvärr... Hoppas denna dag blivit bättre än gårdagen ! kram Milla

    SvaraRadera
  3. Skorna var jättefina!! Har massor av plagg som är betydligt äldre som jag älskar och använder, köper man klassiska plagg och bra kvalité är ju meningen att man ska kunna ha dessa länge. Köper sällan trendkänsliga plagg.
    Ha en fin dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. supersnygga skor :)!!! den som spar han har !!!!

    SvaraRadera
  5. Snygga skor, ser sköna ut också

    SvaraRadera
  6. Dina fötter verkar ha vuxit... Ser små ut när tårna hänger utanför!

    SvaraRadera
  7. Håller med, de ser kanske lite små ut, men snygga.

    /Polly

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar