VivanDivan

VivanDivan

onsdag 10 juli 2013

En dag på stranden…

Hallojsan vänner! Här fortsätter vädret att vara lika trist. Regnar inte längre men grått som sjutton så vi är bara inne idag. Har varit iväg till optikern och lånat hem lite fler bågar. Kunde verkligen inte bestämma mig trots era braiga smakråd. Tur det är svägerskan så det är ok att låna hem hur många bågar jag vill och jag kan ha dem ett par veckor och känna efter eftersom hon kommer ha semesterstängt ett par veckor. Så nu ska jag prova några till och det kan hända att jag torterar er med fler bågar med andra ord :)

Annars är det städning som står på schemat. Rensar och storstädar småttingarnas rum men det är ju hopplöst. Jag kastar och packar undan, de packar upp och kommer på att “Det här är ju den bäääästa leksaken jag har” om grejer de inte lekt med på typ ett år. Känns det igen? Hmmm, ska man rensa barnrum är det nog lika bra man gör det själv känns det som :-)

Igår var det dock bättre väder och då spenderade vi dagen på stranden. Samma strand som jag låg på när jag var liten. Samma bryggor som jag hoppade ifrån och låg och spanade på killar ifrån när jag var tonåring. Samma omklädningsrum, samma gräsmatta och samma folk (ja fast äldre då med egna barn). Lustigt det där….

IMG_0261IMG_0262IMG_0263

Klart man måste ha matsäck med sig på stranden. Sååå gott ju. Vi hade risifrutti och ostfrallor samt vindruvor och plommon. Och så en Red bull till mamman

IMG_0264

Den tjusiga picnicfilten med jordgubbar på hittade jag på ICA. Behövde en ny då förra årets såg lite sunkig ut och jag tyckte den var rätt söt….

IMG_0265

Felix ääälskar att leka i sanden och sitter hellre där och leker med spaden och hinken eller sina motorcyklar medans Emilia nog är i vattnet 90 % av tiden.

IMG_0266IMG_0267IMG_0268

Här är dock Emilia uppe på land en stund så jag kan fånga henne med kameran. Blev inga simbilder igår…

IMG_0269IMG_0270

På kvällen blev det att sitta i loungen med ett glas rosé och räkor. Smaskens…

IMG_0236IMG_0237IMG_0235

Solen går sakta ner mellan träden…

IMG_0255

…de e gött å ha semester…

Puss & Kram
/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar