VivanDivan

VivanDivan

måndag 1 juli 2013

Sååå typiskt mig…klant-Vivvi

Halloj alla glada! Glad, det är INTE vad jag är just nu. Totalt kaos på jobbet hela dagen och på lunchen hände förstås en sån där typisk Vivvi-olycka vilket ytterligare spädde på mitt dåliga humör. Var ner på stan en sväng och hittade ett jättefint glasfat/bricka på Indiska. Hittade också två fina ljuslyktor i glas som jag köpte. Vi håller ju på att dona lite för att få lite mysigt utomhus och tyckte de här sakerna skulle passa perfekt. Men icke då. När jag ska handla min sallad som jag ska äta till lunch ska jag ställa ner kassen men den glider ur handen och krasch…både brickan och lyktorna går i tusen bitar. Fy fasen vad surt och jag är såååå irriterad på mig själv och min klumpighet. Usch, Vivvi, nu kan du vara utan fat och lyktor som du klantar dig….

IMG_0015

Så huvudvärken kom som ett brev på posten den här eftermiddagen och jag var helt enkelt tvungen att ta en treo för det var det enda jag hade tillgängligt.

IMG_0017

Och oj vad jag kände att jag inte tagit någon på ett bra tag. Blev alldeles stissig av koffeient och var som en hypad duracell-kanin med hvudvärk hela eftermiddagen. Kom inte ifrån jobbet förrän vid åtta-tiden så det blev ett långpass idag….Och fick t o m lov att fortsätta en stund när jag kom hem här så ingen kvalitetstid med familjen idag inte. Nu sover förstås de små och T tittar på nån sport. Själv ska jag nog ta och kika på nån film tror jag….sov gott hörrni!

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Du får hoppas på en bättre dag imorgon.
    När vi gifte oss fick vi presentkort på Pentik av mina kollegor.
    Köpte en så fin salladsskål....den tappade jag i golvet samma vecka!
    Pang-trasig!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Åh, nej! Det är sånt där som man grämer sig så åt. Men det är bara världsliga problem. Du kommer igen!
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar