VivanDivan

VivanDivan

tisdag 23 juli 2013

Pippilandet nästa

Halloj vänner! Nu har jag packat ihop barn, kläder, regnkläder, paraplyer, badkläder, handdukar, matsäck och en hög tidningar och ritblock för att snart sätta mig och barnen på tåget för en liten tripp till Vimmerby. Två dagar på Astrid Lindgrens värld står på schemat och så lite mys och umgänge med mina fina vänner som bor där nere. Ska bli sååå mysigt. Sen kommer T ner på fredag och hämtar oss och så åker vi till Norrköping för en helg på Kolmården. Barnen är skapligt laddade här och bara tågresan är ju ett jätteäventyr. 

Så det blir lite semester i a f för dem och jag njuter faktiskt också. Att få komma iväg, umgås och göra roliga saker och att se de små lyckliga gör mammahjärtat lyckligt. Sen att den här mamman är mer än lovligt galen i Astrid Lindgrens sagor och även djurparken gör ju inte saken sämre så jag kommer ha precis lika kul :-)

Men först lite dagens bilder som faktiskt inte är denna dagens utan för  nån vecka sedan. Dagens har jag inte hunnit fota och hinner inte heller så ni får dessa istället :-)

Blus Valerie, shorts Odd Molly och skor Whyred. Solisar Odd Molly


(Felix har jeans KappAhl, tisha Levi's och skjorta Rockafella. Emilia har kjol Nova Star och linne MeToo.

Nu laddar vi för en tågresa på en sisådär fem timmar....phjuuuu men kul

Puss & Kram
/Vivvi1 kommentar:

  1. Spännande att åka tåg och Vimmerby är väl superkul för barnen ja Kålmorden blir ju också kul.
    Snygg outfit också..
    Kram och ha så kul
    Helena

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar