VivanDivan

VivanDivan

måndag 3 december 2012

Nu ska jag vara gräsligt osvensk…mail som kan lyfta och sänka…

Halloj bloggisar! Det blev lite stressigt imorse så jag hann inte blogga och sen har dagen gått i ett. Måndagssyndromet ni vet :)

Hursomhelst måste jag bara berätta att jag blev sååå himla lycklig över en liten grej som hände förra veckan. Jag är faktiskt såååå himla stolt över mig själv och glad. Liksom en sån där plötsligt-händer-det-upplevelse. Har ju gått och varit lite nere senaste veckorna p g a sjukdomar och annat tråkigt men tänk vad ett litet mail kan göra för att man ska känna att allt är nog inte helt värdelöst ändå. Precis som ett litet mail kan göra att man faller ända ner i djupträsket kan ett litet mail även göra en så glad. Fick veta att jag vunnit en tävling med ett mycket roligt pris p g a en outfit-bild jag skickade in. Jag får väl återkomma med detaljer senare för priset får jag inte förrän i februari/mars nångång men det ska verkligen bli jättekul :) (Och vad osvensk jag lät nu inser jag och jag hoppas ingen tycker jag skryter). Inte alls min mening men lite stolt är jag ju ändå att de valde min bild….

Sen blev jag om inte ännu stoltare när jag gick ifrån utvecklingssamtal för min lille son idag. Han fick sååå mycket beröm att det skar i bröstet av stolthet. Och han är verkligen en duktig kille vår Felix så vi är gräsligt stolta och återigen går jag emot jantelagen och skryter lite om min son men så får det vara idag :) Tycker det är lite knepigt här i Sverige med den där jantelagen och att man inte får visa att man är stolt eller nöjd med sig själv. Där finns det länder som vi har mycket att lära av tycker jag….

Nog om det. Dagens idag blev ett ihoprafs av det första jag hittade i min iskalla walk-in-closet. Ja, vi har inte varmt här hemma och speciellt i garderoberna där det inte finns några element är det så det ryker ur munnen när man andas och man vill inte vistas där nån längre stund. Svärfar var dock här idag och fixade upp värmen på pannan så snart kanske det blir lite varmare här inne. För tillfället har vi 13 grader här i köket så det är koftor och tofflor på….

I a f blev dagens klänning Odd Molly Sigh dress i golden porcelain strlk 0, underkjol Odd Molly bystorm skirt chalk strlk 1, tröja By TiMo. Sen testade jag två olika sjalar och två olika par stövlar och visst blev det två helt olika outfits…

P1260140P1260137P1260138P1260141P1260143P1260144

Sjalarna är Missoni for Lindex och Ester Elenora och stövlar Art och Timberland. Hade bara tänkt ha de varma Timberland-stövlarna på väg till jobbet men det blev faktiskt så att jag hade dem hela dagen för sååå frusen vara jag :)

Nu julkalender med småttingarna och sen lite plugga

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Klart du ska vara stolt och glad men jag förstår vad du menar. Speciellt vi kvinns är lite fega med det där ;)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Stort grattis. Du ska vara stolt, så jantelagen kan ta sig i r***n:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag skryter som fan om min ungar med! Och jag håller med Hilde, fuck jante! Blir väldigt nyfiken på vad du har vunnit:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Såklart man ska skryta och vara nöjd med det man gör vinner och såklart över sina barn :)..med all rätt fast såklart finns det de så stör sig så att de blir dumma el snackar skiiit MEN sträck på dig skulle jag göra!! Är allt liiite nyfiken på vad det är du vunnit hihi..spännande men absolut är du värd för du är bara så bra på att få ihop en cool snygg allid passande outfit go girl på det och GRATTIS !!

    KRAM och med all rätt får du SKRYYYTA IDAG :)
    Tina

    SvaraRadera
  5. Ohhh spännande att se vad du vunnit för något!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Stort grattis...var stolt!!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  7. Tror att jag kanske kan gissa vad du vunnit... var själv inne på att skicka in bild i så fall men glömde. Så jäkla kul om det är det! Massa GRATTIS oavsett vad det är!
    Ja säga nåt bra om sig själv eller sin familj eller vara stolt är ju snudd på kriminellt det här landet, tycker vi ska bojkotta och införa en skrytardag i blogglandia i alla fall... Fuck jante!!! Kram snygging!

    SvaraRadera
  8. sjalen är så underbar. väntar på min egn som jag beställde på isacouture.com som har väldigt mycket från ester elenora.

    http://www.isacouture.com/Ester-Elenora

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar