VivanDivan

VivanDivan

tisdag 28 december 2010

Skottat snö och provat ka-ching-HJÄLP! Keep or “beet”

Lite svengelska där för jag kom inte på nåt som rimmade på keep som betydde byt, ha ha….

Jag har äntligen fått min Ka-ching plain i dark pink. Himla osis för jag mailade Country-dreams igår och frågade om den var på gång och då skrev de att den funnits på mitt utlämningsställe sedan den 23e och avisering var skickad till mottagare, d v s min man men han har inte fått något sms. Grrrr, måste DHL alltså ha missat och jag som var sur på Country-Dreams. Nu är jag dock i valet och kvalet. Känner mig inte helt säker på färgen eller om jag ska byta till något helt annat. Vet hur jag är och mina färgglada plagg brukar hamna som galgvärmare i garderoben. Ska jag byta till den i lite military eller chalk eller behålla dark pink eller ska jag inte ha den alls. Den är som många Odd Molly plagg gjord för dem med små bröst och dessutom väldigt figurnära. Jag har en strlk 1 och skulle inte kunna gå upp en storlek för då skulle det se konstigt ut.

SNÄLLA HJÄLP MIG!!!!

P1040806P1040805P1040804P1040803P1040802P1040801P1040800P1040799P1040798P1040797P1040796

eller nån av dessa?

m11-24-580-8506-front-15-3m11-27-580-2505-front-13-3m11-361-580-1002-front-13-3

Börjar känna mig sämre igen idag och är verkligen inte pigg. Genomförkyld, frusen och känner mig febrig. Inge kul alls och så typiskt när man har semester men kidsen behövde komma ut en stund så vi gick ut och jag drog dem på boben runt halva byn och sen skottade vi hela gårdsplanen. Fy vad slut jag är nu. Riktigt mode-offer idag och aningens omodern med mönstrade termobyxor och Canada Goose jacka. Helt ute alltså men varm och skön i a f. Barnen i overaller från Molo och Po.p, mössor och vantar Po.p och Hestra, stövlar från Ecco och Vincent.

P1040795P1040794P1040793P1040792P1040791P1040789

Puss & Kram

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Svårt val det dära! Den klär dig fantastiskt väl och färgen är lovely! Jag hade nog fegat och tagit den i en mesigare färg men Du kan ju verkligen bära den färgen så hmm, det får du klura på! Ha en fin kväll!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Ja, det är så svårt det där. Låter för mig som att du redan beslutat att lämna tillbaks den, eftersom du vet med dig att dina färg-glada plagg blir galgvärmare i garderoben. Synd att en sådan underbaring ska hänga död i garderoben. Jag tycker på allvar att du passar otroligt bra i tunikan.

    Kram K

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att den är skitsnygg på dig!!! Du som är så förbenat snygg och har mörka färger i dig själv klär ju kanonbra i färg! Och snyggt som du kombinerat den med svart på bilderna. Jag tycker INTE att du ska satsa på någon "mesigare" färg, tycker du ska börja använda färg istället, det är en vanesak, jag hade alltod svart innan och kunde inte tänka mig färg nu är jag snudd på färgberoende, man blir glad av att ha färgstarka grejer på sig tycker jag... så behåll säger jag. Med reservation för att det trots allt är din känsla som ska styra :o) KRAM!!!

    SvaraRadera
  4. Jag skulle ha valt en vit helst, men jag är nöjd med min i lite miltary! Sålde min stickade klänning efter att ha köpte plain dress...Måste ju ha något att matcha mina gröna Calou boot med ;)

    Du klär oerhört i den skarpa färgen, men man skall ju också använda den!!!
    Kramis

    SvaraRadera
  5. ÅHH du är bara såå snygg i denna färgen men men känner igen känslan du har, jag är en svart människa har nästan bara svarta el mesiga färger på mina kläder...önskar jag skulle sätta på mig mera färg men då använder inte jag det såå tråkig när de blir galgvärmare som du skriver så jag satsar på det tråkiga färgerna för då blir de använda iaf!! Svårt svårt för du bär denna såå bra supersnygg men tycker nog du ska ta en annan för om du är som jag kommer denna goding pryda insidan av garderoben och det är den absolut för snygg och värdefull för att göra!!
    Tror nog en lite military kan man kombo med svart,jeans och ljust!!
    Såklart är valet ditt och hoppas du kommer fram till rätt :)

    Många kramar

    SvaraRadera
  6. Tack snälla snälla tjejer för era råd och hjälp. Ni är underbara! Jag är helt knäpp och kan verkligen inte bestämma mig. Man har ju 14 dagar på sig att byta så jag har bestämt mig för att jag ska bestämma mig på nyårsafton :-) T tycker absolut den rosa och lite måste jag ju lyssna på honom då det är han som betalt den, daaa vilka I-landsproblem man har....

    SvaraRadera
  7. Hihi..ja eller hur!! Men du bär upp den så bra famhäver dina färgen hur bra som helst sen kan man ju rocka till den med blanka el skinntights till och nån cool svart sjal el ditt snygga rock by sweden !! Du klär absolut i denna och så kan man ju ha ljusa jeanstight till MEN ett svårt val jag skulle gå åt för veligare än mig finns inte och tråkigare haha med allt svart i garderoben som ÄR och förblir min favvo färg....men lyssna lite på din kära manm MEN du klär kanon i denna rosa vackra skapelse som jag skrev innan...var bara tvungen att skriva ett till!!! Denna är ju egentligen lite coolare än military för denna sticker ut mera och det gör ju du med :)

    KRAM och lycka till

    SvaraRadera
  8. Tog mig lite tid men nu har jag kollat in dig i din rosa "plain dress". Jag tycker att du är skitsnygg i den och färgen är härlig... Det enda som slog mig är att den kanske är lite "för söt" för dig?? Du ser ut att ha en lite tuffare stil och denna klänningen är lite söt... eller?? Förstår du vad jag menar?? Men jag tycker att du är skitsnygg och med den kroppen kan du ta på dig vad som helst!!
    Kram.

    SvaraRadera
  9. MollyB, jag förstår precis vad du menar och det kanske är därför jag inte känner mig helt hemma i klänningen. Kanske rent utav ska byta till något helt annat.

    Tina, tack för dina råd, måste bestämma mig snart nu

    Daaaaaaa dessa val!

    Kram på er flickor

    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar