VivanDivan

VivanDivan

söndag 26 december 2010

Sova middag

Idag lade jag och Felix oss och vilade efter lunch och jag somnade förstås också. Så nu har vi sovit i tre timmar och man är sådär lagom mosigt trött. Det perfekta är om man somnar och sover typ en halvtimme men tre timmar blir lite för mycket, då blir hela eftermiddagen seg. Så nu har slagit upp ett glas vin och tänt massa ljus och annandagsmyser i soffan. (Ja, jag vet att det är söndag men efter en hel julhelg med julmust var jag sugen på ett glas vin och jag är ändå halvt ledig imorgon.)
P1040775
Måste ge ett litet parfymtips också. Finns ju inte luktbloggning men jag fick en parfym i julklapp som luktar sååå himla gott. Älskar Escadas parfymer och denna är inget undantag. Luktar fräscht och sensuellt.
P1040773
Idag är det en sån där dag som går i mysets tecken och vad passar inte bättre än velour. Dock måste jag också säga att igår njöt jag till fullo av att bara ta det lugnt och vara hemma men andra dagen utan att komma ut och göra något blir på gränsen till tråkig så imorgon ska vi ta oss ut i snön och leka av oss lite. Kanske blir pulkabacken eller något lliknande.
Dagens: Tunika ChillNorway Topaz Tunic, underklänning Ellos, strumpor Odd Molly Jacquard long socks, scarf Lindex. Feli som alltid bara i fotbollsshorts. Begriper inte hur han kan vara så varm jämt i vårt kyliga hus.
P1040769P1040772P1040771P1040770P1040764P1040766P1040765
Puss & Kram
/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Åhhh va avundsjuk jag blir nu att du har den där parfymen. Jag önskade mig den av Dennis men inte fick jag nån inte. =( Jag har en pytteliten testflaska hemma som jag snålar med som sjutton. =) Måste bara införskaffa, luktar ju gudomligt gott. Kramen

    SvaraRadera
  2. Ja den är helt underbar. Sitter här och luktar på handleden hela tiden ha ha

    Kram
    /V

    SvaraRadera
  3. Tack för tipset. Jag gillar parfym mycket men använder det så sällan. Handlar ändå på mig en del för det är så ljuvligt. Du passar fint i rött!!
    Kramar och ha en fortsatt fin juletid.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar