VivanDivan

VivanDivan

torsdag 23 december 2010

Senil eller stressad

Igår var det kaos i hjärnan. Var ut till ICA Maxi och skulle storhandla utan nota för den var kvar hemma förstås. Fick dock med nästan allt. Det värsta var nog när jag skulle ut till bilen med fullastad kundvagn.

HITTADE INTE BILEN!!!!

Hade glömt var jag ställt den. For runt i snö- och ismodden utan vantar, frös så det värkte och letade på parkeringen. Hade köpt en julstjärna men den mådde inte så bra när jag kom hem. De tål visst inte att fara runt på en parkering en kvart för att jag inte kom ihåg vart jag parkerat.

Sen skulle jag hämta upp min syster på tågstationen och var så stressad att jag nästan körde mot rött. Missade helt att det var rött. Daaa säger jag bara.

Tyckte inte jag hade så mycket kvar att göra men som tur var gick jag från jobbet halv fyra. Kom dock inte hem förrän halv nio och då sov änglarna redan.

Och nu har jag lite ångest för att jag återigen har köpt lite för mycket julklappar. Kan liksom inte hejda mig, tycker det är sååå kul att köpa julklappar. Mycket roligare att ge än att få. Hoppas alla blir nöjda….

imagesCABJTC2A

Lite glad blev jag i a f för när jag kom hem låg ett paket och väntade på mig. Har varit lite emot det där med att köpa begagnat men nu skulle en kär bloggsyster sälja en jättefin sak som jag verkligen trånat efter och till ett superpris så jag slog till. Och den var såååå fint inslagen med silkespapper och såg inte ens använd ut. Återkommer med bilder vad det var…

roett_paket

Nu ska jag sätta igång att städa. Mycket att stå i idag och det är tur att man är ledig.

Hörs senare….

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar