VivanDivan

VivanDivan

fredag 10 december 2010

Ester och jag

Godmorgon i ottan bloggisar!

Igår körde jag helt på finfina Ester Elenora. Älskar deras snitt på kläder. Mjuka, sköna men ändå med en romantisk och kvinnlig touch.

Hann inte blogga igår för det var jobb och plugg till sena kvällen så då får man gå upp lite tidigare för att slänga in ett inlägg även om jag inte har så mycket att skriva. Den här veckan har jag liksom inte haft något alls att skriva om så det blir bara svammel. Man har fullt upp att tänka på julklappar, jobb, plugg mm så det blir lite tunnt här. Köpte i a f en julklapp igår och har beställt en del på nätet. Emilia älskar Littlest Petshop så det blir ett sånt hus och en bil av något slag. Felix vill ju ha en glassbilsmonstertruckbrottare och kan ni tänka er. Det finns. Vi köpte nån spinn-off på Cars som handlar om Bärgarens historier och där är han just monstertruckbrottare. Nu har jag sett att det finns såna figurer och t o m en brottningsarena så det får det bli.

675981689579

Och så gårdagens….

Klänning, sjal och kofta Ester Elenora, stövlar Björn Borg

P1040167P1040163P1040166P1040165P1040164

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Men såååå snyggt!!!!
    *gillart*

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, Ester Elenora är ett helt fantastiskt märke som jag börjat kika på mer och mer...Sjalarna är ju underbara, synd att man inte hann knipa en sån där skulls sidenscarf, de är ju sååå snygga.
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Denna kofta el hela outfiten är bara såååå snygg GILLART som Helena säger ovan hihi..

    Koftan passar den tror du till O M´s chrysalis minigown har en i almost black men har inget att ha över då tror du skulle denna passa till???

    Tror dt blir ett klick på den hihi

    KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Tror koftan skulle vara toppen till Chrysalis. Äger ingen själv men det ska snart ändras på. Tänkte söka rätt på nån på reorna kanske. Det som är med koftan är att den är rätt tunn och gles vilket gör den lite genomskinlig.
    Lycka till med klickandet, du kommer nog absolut bli nöjd, jätteskön och mjuk kofta :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar