VivanDivan

VivanDivan

söndag 19 december 2010

Välja sina julklappar själv?

T verkligen hatar att köpa julklappar. Han tycker inte alls det är kul att hitta på och överraska mig utan vill gärna att jag ser ut något i förväg som han bara kan betala. Och så blev det iår också.

Blev den här: Odd Molly Ka-ching plain dress i dark pink. Har velat länge vilken färg jag ville ha på denna men jag tror jag ska vara lite vågad och testa lite färg. Man blir glad av färg. Vad tror ni? Kommer den passa mig? Får hoppas man inte tröttnar på färgen. Den är i a f beställd och klar från Country Dreams. T o m det fick jag göra själv….får väl se om han kompletterar med något själv, vore kul att få nån överraskning också (alltså jag blir ju superglad för klänningen och om han skulle överraska med aldrig så lite så blir jag jätteglad ändå.)

Love ya my darling!

m11-26-580-5505-back-13-3m11-26-580-5505-front-13-3

Själv tycker jag det är det roligaste som finns att köpa julklappar. Faktiskt mycket roligare än att få. Jag har hittat på jättebra saker till T men det avslöjar jag inte här, han skulle ju kunna få för sig att läsa SmileVi byter alltid julklappar själva den 23e. Har vi gjort som lite tradition när barnen somnat och vi gjort klart allt julpysslande. Är så mycket att hålla koll på ändå på julafton med barnens paket. Så denna kan nog bli årets julklänning med svarta strumpbyxor. Lagom mysig och julig…

Vad tycker ni? Är det roligare att få någon överraskning eller att få något som man verkligen vill ha?

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Så fin den är. Mitt klickfinger kliar lite oroväckande :-) Men jag kan ändå inte välja en färg till. Den i dark pink, eller blue gillar jag bäst. Men så kommer en i powder lite senare i vår. I-landsproblem på hög nivå visst.
    Vilken snäll make du har? Jag gillar att få det jag verkligen vill ha, men ingenting slår en överraskning som helst är något man både vill ha och inte vet om.
    Hoppas på att få se bilder på dig i den fina i dark pink.
    Trevlig kväll!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar