VivanDivan

VivanDivan

torsdag 23 december 2010

Jultradition och pre-spring nr 3 Ka-ching

Halloj i stugan!

Det är rätt lustigt det här med traditioner. Ända sedan jag var liten har min pappa tagit med oss systrar ut på stan den 23e för att julfika medans mamma städade och fejade klart hemma. Och det hänger kvar, även om en av systrarna tyvärr på senare år inte är med så ofta för hon jobbar inom handeln och har svårt att vara ledig. Det har liksom blivit heligt för oss med den traditionella julfikan och så även iår. Jag och barnen ska snart åka ner på stan och möta upp pappa och min andra syster som är hemma över jul från Prag där hon bor.

Dagens idag blir mitt tredje pre-spring plagg från Odd Molly. En julklapp till mig själv som jag inhandlade igår lite på impuls. Hade inte tänkt något på den här klänningen men den kommer bli en favorit helt klart. Sååå skön och mjuk, har blivit en riktig velour-nörd känner jag….

Klänning Odd Molly Ka-ching pocket dress i almost black, scarf Lindex.

P1040583P1040582P1040581P1040587P1040588P1040589P1040584P1040590

Nu ska vi ut i kylan. Ha det gott i julstöket!

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. ÅHH så snygg denna är då..vad jag vela om jag ska klicka hem denna el wrapen el båda kanske ;) Så bra att få se dem på och med lite annat piff till de växer såå mycket mera så and I löööve färgen black lady som man är!!

    Stor julkram och jag får se om tomten kommer med någon el så får jag klicka på juldagen!!

    GOD JUL PÅ DIG

    SvaraRadera
  2. Den är jättefin! Och avis blir jag på er som kan ha svart! Jag funkar inte i svart och dessutom så har vi ju 2 långhåriga vita katter.
    Men den är VERKLIGEN så Fin!!!
    Hur är den i modellen? Är den figurnära eller lite lösare?
    Kramis!

    SvaraRadera
  3. Tina: Ja jag kan verkligen rekommendera denna. Men jag har ju wrapen också och den är också helt underbar. Den här växte för mig också när jag såg den på.

    Lindiloo: Jag har ju också två vita katte men denna sög faktiskt inte åt sig som vissa svarta plagg kan göra. Vägrar sluta ha svart för katternas skull så det går mycket klädrollers här hemma :-)
    Den är ganska normal i storleken. Har en 1a och jag tycker den är ganska lös i passformen ändå. Riktigt mysskön och kan jämföras med Fondan.

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Tack för hjälpen Vivvi! Ska nog klicka hem mig en i allafall : ) Frågan är bara vilken färg....
    hi hi, lyxproblem!
    God fortsättning och Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar