VivanDivan

VivanDivan

tisdag 14 december 2010

Kurs och missad Lucia

Fy vad ledsen jag är. Är ju på kurs i Stockholm den här veckan hela dagarna så jag missade kidsens luciafirande imorse. De var så besvikna att jag inte kunde vara med men pappa och morfar kom dit i a f och tog lite kort. Emilia var sååå söt imorse när jag lockat håret på henne och Felix sån liten go tomtenisse. Tänk vad mycket i deras liv man missar. Det lär väl inte vara första gången men hittills har jag kunnat vara med jämt när de ska göra något så jag är jättebesviken. Felix första firande eftersom de inte hade luciauppträdande på småbarnsavdelningen men nu går han ju med Emilia på syskon.

Observera att maken satt på Emilia lucialinnet bak-och-fram ….karlar Smile

P1040312

Felix har den “riktiga” Tomtens käpp för den glömde Tomten hoss oss förra året. Var en liten muta för att han skulle vara tomte för egentligen ville han varken vara tomte, pepparkasgubbe, stjärgosse, tärna eller lucia utan skulle vara BAMSE!!!

P1040288

Hann inte med någon dagens imorse heller. Höll nästan på att missa tåget för jag skulle fixa iordning barnens kläder och hår. Kom hem efter elva igår kväll för vi hade studiekväll jag och två kollegor som också går kursen. Och nu när jag kom hem hade de somnat så man får inte umgås med dem idag heller. Fy tusan vad hemsk jag känner mig den här veckan. Hinner bara träffa mina barn några minuter på morgonen hela veckan och på fredag är det firmafest som jag är med och arrangerar så där lär jag liksom vara med och visst ska det bli kul men det hade varit skojigare om man fått en större barn-dos i veckan. Helgen blir att vara med dem 100%. Då ska vi pyssla och mysa.

Fick paket idag i a f som livade upp lite. Mina två pre-spring beställningar. Ni får se provning imorgon Smile

Nu ska jag gå och plugga lite innan det blir godnatt. Och drömma om den här som jag såg på MQ i veckan och önskar mig väldigt mycket av Tomten. Snälla Tomten eller Tomas eller vad du nu heter, jag har verkligen varit sååå snäll iår. Audrey Knit Cardigan från G-star.

audreyKnitCardigan

Muss & Kram (som min son säger)

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Så underbart söta!!! Ibland är det så sorgligt när livet kommer emellan vilja och måsten.
    Ni kanske kan ha ett eget luciatåg hemma?
    Stor Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar