VivanDivan

VivanDivan

tisdag 28 december 2010

Tofflor och min första Molly

Var uppe på vinden före jul för att leta efter en sak och då hittade jag denna! Min första Odd Molly sak. En handväska/bag som jag fick av min syster för en massa år sen. Nån som vet vilken kollektion den kommer ifrån? Vet att den P1040779är köpt på en “skate”-butik som jag kommer ihåg hade Odd Molly på den tiden. Måste vara en av de första kollektionerna. Lite kul faktiskt. Ska nog ta och använda den framemot våren. Liten söt mobilväska som sitter fast i ett snöre hör till.

Blev inget bloggande igår för vi hade fullt upp. Min mamma ringde på förmiddagen och ville åka ner på stan och titta på kläder till barnen. Hon är så gullig min mor. Hade handlat till min systerdotter i söndags och då måste det vara rättvist så Felix och Emilia skulle få också. Blev till slut en klänning och ett par leggins till Emilia och mjukisbyxor och en t-shirt till Felix. Men jag kände mig som en så dålig mamma för Felix hade sett en tröja på H&M med grodan Kermit på som han blev helt betagen i och så ett par strumpor med Blixten McQueen (Cars) och jag sa att vi skulle gå och titta i lite andra butiker först och sen gå tillbaka för det var så mycket folk men sen hann vi inte. Han var sååå ledsen sen lillen så jag lär nästan åka in och köpa den trots att jag verkligen avskyr såna tryck på kläder. Men det är ju han som ska ha den så jag får stå ut. Hur gör ni med era kids? Får de välja själva eller är det ni som bestämmer?

B t w så somnade han inne på Ur&Penn när min mamma höll på att kika på klockor. Gulligt lr? Fick ingen bild när han sov men såhär kul tycker han att det är att gå på stan…

DSC00513

Jag går verkligen och fryser hemma. Barnen fick jättefina fårskinnstofflor i julklapp och jag är lite avis på dem. Skulle vilja ha ett par riktigt varma sköna tofflor. Hittade några mysingar på Brandos som jag kan tänka mig….

Först några mysiga i fårskinn från Emu Australia

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen har vi Ruby Brown Hotsocks stickade saker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och sist varmingar från Shepherd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag har min ka-ching plain dress kommit, historien bakom kommer senare med lite provningsbilder. Lite tveksam till färgen men vi får se när jag får se den irl.

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Håller med dig gillar inte heller tröjor med tryck typ cars,grodan kermit m m men det är inte jag som ska ha och min kille ÄLSKAR ALLT SÅNT..bara å stå ut. Vi var på h&m innan jul och lillprinsen såg dessa sockor och vägrade gå ut men tillslut fick jag han på andra tankar men han fick de i julklapp till stor glädje kändes skönt i hjärtat :) OCH man kan hoppas att det är övergående detta med dessa serietryck!! Du får nog ta en liiiten sväng till h&m så blir han nog överlycklig din lilla prins!!
    Vill gärna se bilder på ka-chingen nyfiken!!

    KRAM på dig

    SvaraRadera
  2. Ja, imorrn blir det en sväng till H&M om vi inte ligger sjuka. Jag är hängig och Felix har varit jättegrinig idag så jag misstänker att något är på g. Men klart han ska få sin älskade grodtröja och cars strumpor :-)
    Lade nyss ut bilder på ka-chingen. tala gärna om vad du tycker, sååå velig just nu
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar