VivanDivan

VivanDivan

onsdag 8 december 2010

Å dagarna bara går…

…och inget händer egentligen. Man går upp, morgonrutiner som alltid är desamma. Är på jobbet nästan på klockslaget samma tid varje morgon. Jobbar. 11:30 lunch, jobba, hemfärd runt 17:00, middag med famijen, lite allmänt plock, tvätt och annat hushållsjobb, en stund vid datorn medans kidsen kikar lite på TV. Även de är ju trötta och inte så sugna på att starta nån avancerad lek. Antingen blir det jobb, plugg, bloggning eller lite surf. Nattningsrutiner med sagor, lite mer jobb och plugg, nån deckare eller liknande på TV och sen godnatt. Vilket otroligt händelserikt liv man har…nån som känner igen sig?

Ännu inget Odd Molly pre-spring i mina närmaste butiker. Var in en sväng idag men de visste inte när de skulle komma. Suck,  vill ju prova så man vet vad man vill ha. Har även hört att velourplaggen kommer i fler färger till vårkollektionen så då kan man ju vänta lite med dem om man vill…

Idag testade jag att ändra look på min wigwam med ett skärp i midjan. Mmmm, ja, jag tycker det funkar….

Klänning Odd Molly Wigwam vintage chalk strlk 0, scarf Lindex, stövlar Björn Borg (ja jag är tjatig när det gäller stövlarna men jag älskar dem)

P1040134P1040132P1040133P1040135

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Så snyggt det var med ett smalt skärp! Jag har bara sett den med brett knytskärp, men jag måste säga att detta var finare.

    Kram från V

    SvaraRadera
  2. Ja men visst lever man ett exklusivt liv. Not. Ibland önskar jag att jag var Anna Anka (eller eh...nä, inte just hon) med lyxhustrufasoner. Fast man får trösta sig med att de flesta har det på samma sätt. Och med lite Odd Molly:))

    SvaraRadera
  3. Viola: tack, ja det funkade faktiskt tycker jag med smalt skärp :-)

    Matronan: Ja lite lyxhustru ibland vore nog rätt skönt men tror jag skulle bli uttråkad också på nåt sätt. Och en Molly kan ju alltid pigga upp vardan

    Kram på er tjejer
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar