VivanDivan

VivanDivan

torsdag 16 december 2010

Ka-ching wrap–pre-spring nr 2

Godkväll bloggisar! Klockan är halv åtta och jag ligger redan i sängen med datorn i knät. Kidsen ville kika på film istället för saga idag och det är jag rätt tacksam för. Min hjärna är helt mosig efter kursen i veckan och avslutande certifieringsprov idag. Supersvårt var de så får se hur det gick. Får inte veta förrän om ett par veckor. Hade hiskelig huvudvärk och hade supersvårt att koncentrera mig. Daaa, hoppas hoppas att jag klarade det.

Imorgon har vi julfest på jobbet med nyårstema och glitter och glamour. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Orkar inte ens engagera mig känner jag. Får väl panik imorgon bitti antar jag och river ut halva garderoben.

Idag invigde jag Odd Molly pre-spring plagg nr 2. Ka-ching wrap i chalk. Odd Molly måste ju vara de enda som lyckas göra “plysch” dressat. Helt underbar lite tunnare velour med härligt fina broderier. Lite besviken att de fina rosorna på ryggen var i nästan samma nyans som tyget så de syns knappt. Hade önskat de hade samma rosa färg som de på ärmen men annars är den ljuvlig. Idag matchade jag med Appeteaser dress i chalk och rosa Jacquard long socks. Stövlar hade jag inte bestämt än när jag tog korten men det blev svarta.

P1040342P1040344P1040343P1040341P1040332P1040331

P1040346P1040345

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Så fin den är! Vill ha MIN, NU! Har inte hört ngt från Ajabaja på 2 dagar så nu är jag lite sur på dem. De lovade försöka hitta en i stl 1 alt. återbetala men ingetdera har jag hört ngt om : (
    Hoppas hoppas att Country dreams skickar den jag beställde. Jag bad dem bryta plaste och kolla den noga innan de skickar den. Hon kunde dock inte garantera att den fanns kvar....
    Suck. Ha det så gott!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Åh så fin! jag har beställt de andra två "Ka-Chingen" från Deep fling men har inte fått de ännu så jag går här och väntar :-) är bra sugen på en wrap oxå :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Lindiloo: Hoppas du verkligen får den snart. Sååå mysigt skön. Håller tummarna. Jag beställde min på Rhede of Sweden ROS och fick den dan efter. Jättefin och inga kvalitetsfel vad jag har sett i a f.

    Peggy: Jag är sugen på de andra två också men problemet är att jag inte kan välja färg. Väntar på att de ska komma i butik där jag bor så jag kan prova....

    Kram på er tjejer
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar