VivanDivan

VivanDivan

onsdag 22 december 2010

Dan före dan före dopparedan

God morgon bloggisar!

Idag är det sista arbetsdagen innan jul. Ikväll blir det att handla sista julklapparna och även mathandling så man har det gjort.

Måste fundera lite över det här med fullmåne. När det är fullmåne kan jag inte sova. Slår aldrig fel. Har hört att det faktiskt finns de som påverkas av månens dragningskraft som är extra stark vid fullmåne och jag är tydligen en av dem. Måste kolla spegeln ikväll om det börjar växa ut några vampyrtänder för de senaste nätterna har verkligen månen varit fantastisk.

fullmaane_19524623

Kände mig riktigt julig idag så det blir att inviga nya Topaz Tunic från ChillNorway som jag faktiskt beställde från Tyskland. Lite billigare och snabb leverans. Heidelzwerg eller Dwarf blåbär som google translate fick det till på svenska. Har aldrig läst tyska så nån kanske har en bättre översättning. Butiken hittar ni här. De har dessutom en jättefin blogg med mycket fina bilder. Vissa kanske redan kände igen den från gårdagens inlägg då jag smygvisade lite Smile

Nu är det dags att ge sig ut i kylan och åka till jobbet. T startade bilen för typ en kvart sen så det borde vara varmt och gott men vi hade –28,5 grader här imorse. Fy tusan vad kallt….

Även kidsen var riktigt fina och juliga idag med väst och kjol från P.op (förra årets julkläder) och röda tröjor också från P.op. Felix har jeans från KappAhl. Felix har lånat sin pappas keps

P1040561P1040560

Min dagens består alltså av ChillNorway Topaz Tunic röd, svart underklänning från Ellos, svarta stövlar Björn Borg. Har inte lärt mig att styla nya hårförlängningen än så det ser lite halvrufsigt ut. Underklänningen är ett riktigt fynd på rea från Ellos för bara 149 kr.

P1040570P1040569P1040568P1040567P1040566P1040565

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Men vad fin tunika! O dina barn ser som hämtade ut från nån julreklam! Skitfint!

    Vad beträffar fullmåne så tror jag fullt och fast på att den påverkar oss. Den påverkar havens tidvatten med ebb och flod och vi människor består ju till minst 60% av vatten så man kan ju räkna ut med lilltån hur det ligger till! För mig beror det lite på hur jag ligger i menscykeln också, har du tänkt på det?(glöm den sista meningen om den känns för personlig!!!)

    Ang Blueskies så hoppas jag SÅ att det stämmer det du skrev hos mig för igår hade jag kunnat stå för all elförsörjning i Borlänge efter provningen..:-)
    God jul på dig!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Evalena! :-)
    Har aldrig tänkt på det där med menscykeln, måste komma ihåg att tänka på det vid fullmånedags....
    Lycka till med din Blueskies!
    Kram och god jul på dig med
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar