VivanDivan

VivanDivan

tisdag 11 mars 2014

Victoria’s Secret…good or anus?

Hallå därute! Oj vilken lång arbetsdag det blev idag. Från åtta på morgonen till halv åtta på kvällen utan nån direkt lunch. Middag intogs gemensamt av oss som satt och jobbade sent. Blev pizza hemkörd från Pizza Hut. Eller kontorskörd kanske man ska säga för vi satt ju inte hemma :-) Den glutenfria var faktiskt helt ok. God smak men lite seg botten och svår att skära men annars får den mycket gott betyg av mig :)

Nu har jag landat direkt i sängen med datorn i knät efter att ha hunnit säga godnatt i a f till de små som redan låg till sängs nu när jag kom hem men inte hunnit somna än. Usch, lite mycket med jobbet just nu och jag är borta lite för mycket för att det ska kännas ok men jag får försöka göra tiden tillsammans med dem så kvalitativ som möjligt.

Vad tycker ni förresten om Victoria’s Secret? Det är ju verkligen helt galet hypat och såna där body splash parfymer är ju alla tonåringars favorit. Stora E har en hel hög och t o m Emilia har en som hon fick i julklapp. Dock ej så frekvent använd men även hon tycker det är “coolt” med Victoria’s Secret. Själv gillar jag att gå in i stora butiker som t ex den i London som är typ fem våningar och så himla lyxigt inredd är grymt roligt. Bara kul att gå och kika men tycker liksom inte det finns så mycket olika modeller på BHar. Alla ser ju likadana ut och går man in på t ex Lindex hittar man betydligt fler olika varianter även om det finns i en miljard färger och material på VS. Så njae, blir bara förvirrad när jag ska handla BH-ar där. Trosor däremot kommer jag alltid därifrån med. Tycker det är bra kvalitet och finns i många olika modeller och härliga färger och med både lite cool attityd-känsla romantisk sexighet. Jag gillar dem a lot och så får man så fina påsar också med silkespapper så ja, jag hissar nog Victoria’s Secret vad gäller trosor. Parfym och annat tycker jag är lite för sötsliskigt för mig och övriga underkläder förutom trosor blir för stort utbud av för liknande plagg. Det är min åsikt. De har ju även kläder som träningskläder och myskläder och det är väl ok. Äger inget så jag har faktiskt ingen referens om kvalitet och så men färgerna är lite för grälla för mig i många fall och inte direkt min stil.

När jag var i London förra veckan var vi givetvis in en sväng jag och syster och en liten påse med fem par trosor i min favvo-modell fick följa med. :)

DSC_0394DSC_0395

Så summa summarum gillar jag Victorias Secret och deras årliga fashion show är ju grymt kul att titta på. Dock känns det som det är ett begränsat utbud som tilltalar just mig men det är en upplevelse att gå in i en butik och bara titta tycker jag så tummen upp för det :)

Vad tycker ni?

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Min dotter beställde från usa, har en väninna som bor där så hon tog hem dem . Ingen frakt för oss, hon köpte för cirka 1800 helt vansinnigt enligt mig men det varhennes pengar så. Jag tycker att både trosor, Bhar och bikinisrna hon köpte var snygga, vissa bedårande söta och vissa lite mer coola. jag har helt missat att gå dit när vi varit i London så har ingen erfarenhet av butiken alls. allt N, beställde passade och det tycker jag var väldigt bra är ju inte alltid så lätt med webbshopsköp.
    Ha det gott/ Berit

    SvaraRadera
  2. Jag gillar Victoria´s Secret deras basunderkläder passar mig bra, vilket jag aldrig hade trott från början. Butikerna är en upplevelsa att besöka tycker jag...kul att titta på allt även om bara en dråkdel tilltalar mig.
    Kram Marika

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar