VivanDivan

VivanDivan

lördag 8 december 2012

Idag är det en sån där dag…

Tjoho bloggisar! Gårdagens julfest blev jättelyckad. Vi bowlade och åt jättegod middag och lyssnade på nån julshow. Tänk, jag tror jag måste ha världens bästa kollegor. Helt underbara och jag fick sovplats hos en av tjejerna. Var rätt skönt att bara slappna av plugg, jobb och hus för en kväll och snacka massa goja med världens bästa människor :)

Men idag har det varit lite segt kanske då det blev rätt sent. På vägen hem plockade jag upp lite hmmm…sån där oerhört nyttig och bra mat…

P1260189

Yepp, Mc-donken och slog till på ett big meal till mig och T. Barnen var med mina föräldrar på julmarknad och kom hem efter lunch.

P1260190

Julklappsbytet blev lika kul som vanligt med allas skojiga rim. Jag hade köpt pepparkakshus-formar och fick själv en DVD med “Doktorn kan komma” 3 diskar. Men ååå vilken nostalgi det ska bli att kolla in dem. Ha ha, vad jag minns att jag gillade den serien :)

Resten av eftermiddagen har gått åt till att rädda matvaror ur en kyl som verkar ha gått sönder och inte är ett dugg kall…suck, nu står det backar ute på balkongen och nere i matkällaren där det är kallt. På måndag ska jag ringa IKEA, för den är ju sprillans ny för sjutton gubbar. Det får de fixa a s a p!!!!

Sen har vi letat döda råttor för det stinker i Felix rum och jag misstänker att det ligger en död liten mus i nån vägg. Nån som varit med om det? Det stinker kadaver verkligen…fy fasen….

Dessutom smet Chewie ut igår och kom inte fram på hela kvällen och morgonen så jag har varit ute och letat kissekatt ute i snön också. Galet orolig blev jag då vi har hållit dem inne nu efter flytten så att de ska vänja sig vid nya huset och inte rymma. Till våren tänkte vi att de skulle få börja  gå ut igen…Men till slut kom han fram i a f den lilla rackaren…

Ja, en sån dag har det varit idag när allt händer…

Nu måste jag sätta mig och plugga en stund och sen blir det mamma-barn-mys med favvo-rätten fish n chips för T är på ishockey i Gävle…

 

♥Puss & Kram♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Låter härligt med julfest! Det kan behövas lite glitter och show under denna mörka årstid. Kram

    SvaraRadera
  2. Precis den matleverantören fick det bli hos oss också. Fast jag valde kycklingsalladen som jag tycker är riktigt god. "Stackars" maken som ska stå utomhus på hockey-matchen. Är visst något jubileums-jippo som gör att det är just utomhus de spelar ikväll. Tittade just på termometern här, och den visade -16 grader. Hua!! De kläderna finns nog inte som skulle hålla mig varm så lång tid utomhus. Skulle möjligen vara en stor skoteroverall med tillhörande kängor. Du får nog elda en brasa till honom så han får tina upp sig när han kommer hem. Kram!

    SvaraRadera
  3. Woo, hoppas det ordnar sig med kylen! Vi hade strul med vår, den är 6 år gammal och dörren strular, gick sönder helt häromdagen. irriterande när allt annat funkar, men nu är den omhängd och funkar förhoppningsvis ett tag. Tur i oturen när det är kallt ute så det funkar att förvara ändå. Det där med död mus i vägg har man hört om. Lukten brukar försvinna efter ett tag men inte så kul när det varar!! kram Milla

    SvaraRadera
  4. Vi kom hem från en Sälen-vecka o kände att det lukta väldigt illa. Det tog ca 4 veckor innan lukten helt försvann! Tips är att använda doftljus eller något liknande som tar bort lukt!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar