VivanDivan

VivanDivan

torsdag 4 oktober 2012

Världsrekord i glåmighet…

God morgon bloggisar! Igår kväll var jag  verkligen som en zombie. Ont i huvudet hela dagen och ont i halsen och kände mig verkligen jätterisig. Försökte montera ett par lampor och tog rätt på lite dagliga sysslor men sen orkade jag inte mer. Lade mig i sängen vid halv åtta och läste lite i min kurslitteratur men det gick väl sådär det med. Usch, har massa kapitel plus grupparbete och enskilt arbete som ska vara klart till nästa torsdag då jag ska till Sigtuna igen och det känns lite tungt. Speciellt som hela helgen kommer gå åt till att tömma och städa det gamla huset. Ska bli sååå skönt när det är avklarat och vi kan koncentrera oss på det nya. Satte upp en målsättning igår kväll jag och T att vi ska vara klara med allt invändigt till jul förutom badrummet uppe som får vänta lite till. Det som är kvar är ett sovrum (väggar, golv och snickerier), vardagsrum, lilla TV-rummet, allrummet uppe och tapetsering i trappen. Så det är en del och vi får ta en sak i taget helt enkelt…Källaren får också vänta känns det som. Vi behöver ju liksom inte vara där nere så det får stå tills vi fått andas lite…

Dagens idag blev klänning By TiMo, jeans G-star, stövlar Art och sjal Ester Elenora.

P1240085P1240081P1240082P1240084P1240087P1240088P1240091

Och just nu slår jag verkligen världsrekord i glåmighet. My god så jag ser ut känner jag. Blek, hålögd och trött. Vågar inte ställa mig på vågen men känner att kilona har rasat av mig senaste tiden. Ett tecken på att det nog blivit lite för mycket. Men jag hoppas det kanske vänder nu när vi väl har flyttat och kan göra saker lite mer i vår takt. Sen är väl begynnande förkylning och höstmörkret orsaker nog att känna sig lite glåmig så det blir nog bättre. Man får se det positivt :-) Imorgon kväll ska jag tända massa ljus och mysa i soffan, äta något riktigt gott och ta ett glas gott rött…jo…så får det bli…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Ett litet tips för att inte se blek eller glåmig ut är att inte färga håret så mörkt, det blir så hårda kontraster mot ansiktet, bättre av välja en lite varmare ton.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker du ser sååå fin ut som alltid söta Vivi!
    Imponerad av er fart med huset och din ork! Tycker ni har haft ett rasande tempo och fått fint! Ta det lite lugnt nu och tänk på dig själv lite;) Ett glas vin, ett nytt magazin, ett fotbad, en ansiktsmask och be om att få middagen serverad!:))

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du är fin som alltid, jättesöt klänning och stövlarna är super.
    Här rasar kilona mer åt andra hållet, hi,hi.
    Ha en fin dag.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad fin du är :) och grattis till huset och vad fint ni får hemma :) hoppas själv på ett nytt kök inom snar framtid!! Dålig på att kommentera men jag läser så ofta jag kan. Kram :)

    SvaraRadera
  5. Inte ser du glåmig ut! Fast jag förstår vad du menar- spegelbilden på morgonen är väl inte så där superhärlig att se....(min spegelbild alltså).

    Vi renoverar och bygger också men ni är tusan så mycket mer "på" än vi. Önskar jag hade det drivet/orken.
    Men- längtar tills byggare är ute så vi verkligen kan ta över! Längtar efter att måla!! Lägga golv!! INREDA!

    Du kan få några kilon av mig om du vill ;-) Jag blir tvärtom när det är för mycket- äter fel!

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar