VivanDivan

VivanDivan

onsdag 4 december 2013

Nu börjar julavslutningarna

God morgon på er finingar! Igår kväll somnade jag platt fall i soffan med en gosig Felix i famnen. Emilia och T gick upp och läste saga men Felix ville ligga en stund till hos mig och mysa som han sa innan sängdags och ville inte lyssna på saga. Misstänker att han var precis lika trött som jag för vi somnade på en nanosekund båda två. Inte någon rutinmässig nattning direkt men ibland får man fuska och skippa saga och somna i soffan. Jag vet att det är bra med rutiner för barn och vi försöker hålla både tider och kvällsrutiner strikt men jag tror inte att det gör så mycket att man faktiskt ibland gör något så revolutionerande som att somna i soffan utan saga :-)

Nu är det ju de tiderna också då alla aktiviteter ska julavslutas. Det är lucia nästa vecka, avslutningar i skolan, julfester och julbord med jobbet och så avslutningar på barnens idrottsaktiviteter. Igår var första med baletten och det fick jag ju inte missa då jag missade förra året tror jag det var då jag var på kurs. Så i år hade jag lovat Emilia vilket innebar att jag fick lov att säga ifrån gympan som ju är samtidigt på tisdagar. Så först skjutsade jag Felix till gympan och sen åkte jag med Emilia. Hon var jätteladdad och de fick ha fina balettkjolar och tomteluvor på sig och sååå himla duktiga de blivit. De visade alla positioner och övningar de håller på med och avslutade med en inövad dans. Sååå gulligt och jag är helt imponerad av disciplinen de har. Inget prat, inget stoj utan full koncentration och balettfröken förklarade för oss föräldrar vikten av just koncentration och disciplin när man övar balett. Jättebra tycker jag men det förklarar också varför Emilia är helt slut på tisdagskvällarna. En timmes full koncentration måste ju vara jättejobbigt för en sprallig sjuåring :-)

Tog lite bilder men filmade mest. Ska kika senare om det blev några bra bilder att visa här så ska ni få se min lilla ballerina. Svårt när det är en grupp sådär för jag vill ju inte råka få med några andra barn som jag inte fått godkänt att lägga ut bilder på så vi får se om jag hittar nån på bara lilla fröken Emilia…

Istället får ni stå ut med en dagens med mig då. Blev kjol gammal Vila i fuskskinn, tröja Nolita (som faktiskt går att ha åt båda hållen och antingen bli längre bak eller fram. Idag kör jag längre fram). Den finns bl a hos Sodashop.

DSC_0368DSC_0372DSC_0373DSC_0371DSC_0370DSC_0381DSC_0375DSC_0376DSC_0377DSC_0379

Och nej men titta en liten tomte som kikar fram här också. :-)

DSC_0369

Nu måste vi packa ihop och fara iväg här. Matsäck till Felix, gympapåsar, låneböcker, Emilia ska ha med sig en film, matlåda till mamman, datorväskan, handväskan….har jag glömt nåt nu….??? Det återstår att se…. Phjuuu….

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Hej Vivvi! Du har verkligen hittat din stil! Lite tuffare i grått, svart, beige m.m. Kollar din blogg varje dag. Läste inte den när du hade så mycket Molly på dig. Är nyfiken, vilka Ps call me armband tog du? Tänkte önska mig några i julklapp, men det finns ju så många fina... ; ))
    Tjing från Lisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, vad gullig du är :) Jag valde PS Call me armbandet med det svarta peace-märket. Gillar det jättemycket och har det varenda dag :)

      kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Tack!!! Får nog kika på det ; )
      Kram

      Radera
  2. Hej! Vilken jättesnygg topp!!!!! Undrar hur den är i stl? Jag pendlar mellan S och M, svårt val. Tack för all inspiration. Kramar Marita

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Jag beställde en S men den var slut och butiken mailade och frågade om jag kunde tänka mig en M istället då det inte var så stor skillnad på storlekarna så jag slog till på en M och den är lite lång i ärmarna och lite vid men tycker inte det gör något. Skulle nog tagit en M om du pendlar mellan S och M. Jag är ju själv mer åt XS än S och tycker M funkar på mig :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Å tack snälla! Men undrar om den passar mej då du är en xs, kanske är liten i stl? Den var galet fin hi hi, men får se om jag vågar beställa då. Kramar

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar