VivanDivan

VivanDivan

måndag 30 december 2013

En liten dagens idag då…

Halloj vänner! Har precis kollat på en sååå härlig film. “Mammas pojkar” med bl a Mia Skäringer. Alltså, jag brukar inte vara så förtjust i varken svenska filmer eller den här genren men den här var både rolig och varm på något sätt. Går på C More just nu så har ni tillgång till den kanalen och inte sett filmen, spana in när den går nästa gång :)

Annars har jag hunnit vara med Emilia på stan en sväng. Felix stackaren vaknade med feber imorse och fick vara hemma med pappsen. Lille tuffeln, förstod redan igår att något var på gång då han klagade över huvudvärk och var allmänt hängig hela dagen igår.

Men jag var i a f tvungen att kila in på butiken med den gröna skylten för att köpa lite bubbel till imorgon och så skulle vi byta ett par tofflor hon fick i julklapp som var för små. Vi letade redan i torsdags i storstan men där var de tokslut i butiken. Fördelen med kedjor är dock att man kan byta vartsomhelst och på KappAhl här i pyttestan fanns det ett endaste par kvar och i hennes rätta storlek fast annan färg men hon blev nöjd och det är huvudsaken. Blev lite trosor och en reatröja för 100 kr till mig också. Gillar inte reor egentligen men gör man såna fynd är det ju inte så dumt va? Ni får se en annan dag. Nu tänkte jag äntligen lägga ut lite dagens outfitbilder igen. Var ett tag sen va? Känns ju lite som bloggens “hjärta” och fasta punkt på något sätt så ni kommer nog inte slippa dem än på ett tag. Även om jag inte har så mycket att skriva om så har jag ju i a f mina dagensbilder och alltid kanske det inspirerar någon…

Dagens idag blev i a f skönaste myströjan från Nolita, jeans Please Slim varianten, stövlar UGG och sjal Lo-Ika.

DSC_0142DSC_0137DSC_0138DSC_0141DSC_0139DSC_0140DSC_0145DSC_0147DSC_0144

Ha nu en fin måndagskväll alla rara så hörs vi. Och tack för alla råd och tips angående min klåda och utslagsfunderingar igår. Har googlat jättemycket på era förslag och ska nog komma tillrätta med de här himla utslagen också såsmåningom. Återigen tusen tack!

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Å vad snygg du är! Önskar så att jag kunde ha tröjan men den funkar ju ite alls på mig som är liten och kurvig tyvärr.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta! Åjo, tror visst du skulle sporta den tröjan hur bra som helst :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Snygg dagens! Visst är Fina dress urskön i materialet? Jag har en top med spets i ryggen som är samma material. Känns som pyjamas nästan :)

    Passar på även jag att önska gott nytt år!

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack fina! Ja, den klänningen är fantastisk. Har provat toppen men valde klänningen istället. Sååå skön :-)

      Gott nytt år till dig också

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  3. Äntligen! Jag har saknat dina dagens ;)
    Vilken fin tröja, tror du man kan få tag på den?
    Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla Anna! Kul att höra! Den kan finnas kvar på Tullhuset. Tror inte de haft den i webshoppen men ring butiken och kolla. Annars finns den på Olgas hus och Soda. (Jag beställde min från Soda). :) Den är normal i storlek. S som jag brukar ha var slut så jag har M på min och jag tycker det funkar utmärkt. Gör ju inget att den är lite oversize. Finns även i andra färger. Den heter i a f Nolita Prisca top om du vill googla :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar