VivanDivan

VivanDivan

torsdag 2 augusti 2012

Filmtips och världens godaste bakade potatis…

Halloj därute! Idag blir det ett kort inlägg. Jag har haft 100 projekt idag och det är så himla typiskt mig. Började rensa ut och packa ner saker i barnens rum som de inte använder så man börjar lite i tid med flytten. Samtidigt började jag i mina garderober, började städa inför födelsedagsfirande och kräftskiva, köpt presenter till Felix, varit ute i huset och donat lite, underhållit barn och surfat runt efter inredningstips. Jodå, nog har det varit fullt upp idag minsann men jag hann visst med en film imorse också. Det blev Wrath of the Titans som är en uppföljare till Clash of the Titans och hur bra som helst. Älskar såna där hjältefilmer med lite gudasaga, äventyr och smutsiga, vältränade och snygga karlar he he :)

wrath

Eftersom jag inte tagit ett enda foto idag tänkte jag att jag bjuder på ett recept som jag gjorde här förra veckan tror jag det var. Grillade bakad potatis och istället för skagenröra som ju är så vanligt så gjorde jag en supergod röra som jag verkligen kan rekommendera. Blanda lika delar smör och chevreost (ungefär en hel rulle ost och lika mycket smör till fyra personer) Hacka en halv  till en rödlök (beroende på hur mycket löksmak man vill ha) och blanda i tillsammans med hackad gräslök, peppar och lite salt.

DSC_0329

Jag lät smöret stå framme en stund för det brukar vara så himlans hårt annars

DSC_0331DSC_0332

Klicka sen i en rejäl klick i den varma potatisen så smälter det sådär härligt gott

DSC_0333

Jag serverade en grillad biff och sallad till också och det var supergott verkligen

DSC_0334

Nu ska jag i a f lägga mig på spikmattan en stund tror jag för att slappna av lite. Imorgon firar vi världens bästa Felix som fyller 5 år. Han kommer nog med största sannolikhet bli världens lyckligaste kille då vi köpt en sak han sååå gärna vill ha. Men det får ni se imorgon vad det är hi hi. Ska också visa upp två fina nykomlingar som kommit i veckan. Jojomensan, en höstig nyhet och en underbar önskedröm som äntligen landat här…

Så länge önskar jag er en underbar kväll

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Gudars vad mumsigt det ser ut! Kram

    SvaraRadera
  2. Mmmm lät gott! Vi kör alltid samma röra med bacon, rödlök, cremefrech och vitlök men börjar bli ganska trött på den nu :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Tack för filmtips! Jag har helt missat den första men det här verkar vara helt i min smak.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar