VivanDivan

VivanDivan

söndag 4 maj 2014

Pernilla Wahlgren collection….mina favoriter

Halloj därhemma! Har ni söndagsmys? Det har vi. Ätit lite gott grillat nyss och nu sitter två små på mina ben i soffan och spelar på Ipaden tillsammans medans jag ligger här och bloggar lite. Snart är det nattningsdags och då ska jag krama lite extra på dem då jag ju reser bort imorgon och är borta ända till fredag kväll (sent). Så det är lite ångest just nu. Jag gillar verkligen inte att vara borta från mina små, det är en pärs varenda gång men ibland så är det ju bara så att man måste och det är bara att bita ihop. Det brukar vara värst innan jag åker. När jag väl är borta är det ju oftast fullt upp hela tiden och då kopplar man bort men ikväll är det lite jobbigt…

Jag har i a f roat mig med att spana lite på sommarklänningar idag. Syster yster ska ju gifta sig i sommar och klänningen till bröllopet är redan klar men det ska vara ett cocailparty på fredagen innan och då lär man ju ha något tjusigt också. Pernilla Wahlgren har ju en hel hög klänningar som jag skulle kunna tänka mig då men jag tror jag tar ett coctail-party-insp-inlägg en anna dag och visar bara mina favoriter från vårens kollektion här. Som vanligt såååå söta klänningar att man dör en smula. Dessa är mina favvosar och de flesta av dem finns i flera färger. Kika in hos Provrummet för de har alla där….

flowergreyleosockerkjolponcho

Ponchon har jag redan i en annan färg från i höstas och den är sååå mjuk och skön. Har varit en följeslagare på jobbet hela vintern faktiskt :)

Vad tycker ni? Visst är de fina?

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Fin kollektion, det är mycket man vill ha:) Jag hade den rosa/vita klänningen hemma, den var så fin i verkligheten. Jag hade spanat in den långt innan och klickade hem den direkt när den kom ut för försäljning. Men tyvärr blev stl xs för stor upptill så jag fick skicka tillbaka den.
    Trevlig kväll
    Kram
    Louise

    SvaraRadera
  2. Den översta jättesnygg...skulle passa dig på partyt.
    Kram Titti

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar