VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 maj 2014

Lambretta…armcandy på riktigt

God morgon alla söta! Oj vad jag var trött igår. Hade tänkt kika in här till er men näää, jag orkade inte öppna datorn faktiskt. Åt lite middag här på hotellet och sen marsch isäng. Kikade lite på Eurovisionsemin förstås och oj vad stolt jag var över vår Sanna. Magiskt och hon levererade verkligen. Inget snack om att hon är värd en plats i finalen tycker jag….

Nu ska jag snart ner och möta upp de andra för dag nummer två här i Zürich. Vädergudarna har vänt och från strålande sol och 20 grader varmt igår har det nu övergått till regn och trist grått väder. Fast det gör ju inte så mycket när man ändå ska sitta inne och jobba :) Hotellet ligger i Baden och det är såååå himla vackert här. Alperna i perifierin och det är så grönt och somrigt. Synd att man inte har tid för lite sightseeing…

På Arlanda i måndags strosade vi runt lite och då fick jag syn på de sötaste klockorna man kan tänka sig. Märket heter Lambretta och deras pastellkollektion är ju som en liten godispåse tycker jag. Fastnade för en i ljus somrig aprikos som kommer bli superfin på en solbränd arm i sommar. Läderarmband och stilren urtavla. Gillar den jättemycket och inte var den dyr heller så den fick följa med mig :)

DSC_0014DSC_0015DSC_0017DSC_0019DSC_0016DSC_0013

Fanns många andra fina färger också. Kika bara in nedan armcandy från Lambretta :) Går säkert att hitta på nätet och i välsorterade klockbutiker misstänker jag om ni blir sugna på en :)

 

LambrettaWatches-672x504

Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Hej! Jag är lite nyfiken på hur mycket du fick betala för klockan på Arlanda. På Klockia.se har de många fina färger samt prickiga och randiga, inte tokigt alls. De kostar på extrapris 695:-
    Jag ska snart till Arlanda och funderar på om det är värt att vänta eller om jag ska slå till på Klockia.
    Kram
    C

    SvaraRadera
    Svar
    1. 525 kr tror jag jag betalade och de hade många olika färger så mitt tips, vänta till Arlanda :-)
      Kram
      /Vivvi

      Radera
  2. Tack, då väntar jag tills jag flyger nästa gang :-)
    Tack för tipset
    /C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar