VivanDivan

VivanDivan

måndag 7 april 2014

Vilka brås de på egentligen…?

Halloj bloggisar! Här hanns det inte med någon bloggning imorse för min mobil hade laddat ur sig under natten och jag vaknade lite senare än normalt. Kanske dock bra med tanke på att jag vaknade redan vid tvåtiden av att Felix sprang ner för trappen och var jätteledsen. Han hade inte sett oss i vårt sovrummet och sprang och letade. Lille plutten hade mardrömmar. Och då när jag lugnat och nattat om honom var jag helt klarvaken och låg nog säkert vaken i över två timmar och tittade på TV innan jag kunde somna om.

Hur har ni det med era små därhemma? Följer de i era fotspår vad gäller intressen och hobbys? Både jag och T är såna där riktigt inbitna bollsportare och har pysslat med både det ena och det andra. Mycket idrott och lagsporter då främst. Men våra små har hittat andra saker de brinner för som jag och T aldrig hållit på med. T ex så dansar ju Emilia både balett och jazz och hon bokstavligen dansar fram genom livet. Och Felix brinner ju för gymnastiken och freerunningen och tycker det är jättekul. Och både jag och T är totalt kassa på koordination och dans och är viga som kassaskåp så vart sjutton kommer dessa gener ifrån? Visst, båda barnen spelar innebandy och fotboll men just de där andra sporterna dans och gymnastik är ju helt skiljt från vad jag och T pysslat med. Och jag tycker det är jättekul. Sååå kul att jag ju t o m har gått kurser för att bli gympaledare och leder ju Felix grupp. Och nu i veckan fick Emilia “läxa” på några steg inför kommande jazz-dansuppvisning och jag googlade genast rätt på vad pas-de-bourre, pivot-turn, chassé och kicka-fotbollsteget var för att kunna öva lite med henne. Hur kul som helst och jag tycker det är så kul att de går sina egna vägar och att vi inte påtvingar dem nåt som vi brinner för utan de får testa det de vill göra och att vi/jag har möjlighet att försöka vara så delaktig jag bara kan. Sååå kul…:-)

Dagens idag ska ni få och den består av zebratop i omlottmodell som är min absoluta favoritmodell på toppar och blusar just nu från Lindex och jeans G-star. Skor Black Lily

DSC_0353DSC_0354DSC_0355DSC_0356DSC_0357DSC_0358DSC_0359DSC_0361

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

 1. Vilken fantastiskt fin topp. Vet du om den fortfarande finns att få tag i på Lindex?
  Tack för en mysig blogg ;) kram Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Tina! Toppen köpte jag för några månader sen men den kan ju finnas kvar om du har tur :-) Billig också, bara 149 kr har jag för mig :-)

   Kram
   /Vivvi

   Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar