VivanDivan

VivanDivan

onsdag 2 april 2014

Lyx eller Budget…skinnjacka fake eller äkta

God kväll raringar! Usch, idag har varit en riktig sunkdag. Min huvudvärk har hängt i hela dagen. Jag har kunnat jobba lite sporadiskt men inte alls så mycket som jag skulle behövt. Imorgon ska jag i a f försöka släpa mig till jobbet. Kan inte vara hemma mer den här veckan…det går bara inte. Herrejösses redan torsdag imorgon ju…

Nu är det ju verkligen vår på riktigt känns det som. April är här och då åker skinnjackorna fram hos folk. Jag har ett par som jag älskar så jag behöver ingen ny men spana lite får man ju. Tycker det är såååå himla snyggt med en riktigt ljus och har sett några fina. Och då börjar jag ju också fundera på det här med fake eller riktigt skinn. Jag har haft både och i mina dar och ska jag vara ärlig tycker jag de fake-varianter jag haft har varit riktigt nice faktiskt. Visst är riktigt skinn ofta lite mjukare och åldras lite mer med värdighet men ofta är ju fake mycket billigare och om man köper en “mode-jacka” så spelar det egentligen ingen roll tycker jag om det är äkta eller fake. Köper man däremot en “klassiker” om ni förstår vad jag menar, en sån som man kan ha i måååånga år så skulle jag nog ändå satsa på skinn. Vad tycker ni? Fake eller äkta?

Här nedan är två stycken som jag tycker är precis lika snygga. Den första en Jofama i äkta skinn för 2995 kr och den nedersta en i fake från Lindex för 599.

jofama2995Lindex-599

Vad tycker ni? Jofama 2995 vs Lindex 599?

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Tycker att den från Lindex är klart snyggast. Stilrenare.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar