VivanDivan

VivanDivan

onsdag 30 april 2014

Nej men är det långhelg runt hörnet?

God morgon alla glada sista-april-firare! Tänk, sista april idag och då ska vi väl kanske få lite vår och sommar snart på riktigt. Men idag var det kallare igen och det ser sådär ut utanför fönstret. Tråkigt att sista april ALLTID ska bli kall och trist. Tror aldrig det slår fel. Minns gånger då jag varit tvungen att plocka fram vinterjackorna igen för att överhuvudtaget kunna kika på brasan ute utan att frysa ihjäl. Kan bli samma ikväll misstänker jag.

Och iår infaller ju sista april rätt smutt faktiskt. Ledigt imorgon torsdag då det är första maj och så är det klämdag på fredag vilket för min del betyder ledig från jobbet. Sen har barnen studiedag på måndag och jag hade tänkt vara ledig men nu blir jag tvungen att resa till Zürich så de får vara hos farmor och farfar tror jag. Hade ju redan lyckats anmäla dem lediga från fritids så då får man fixa barnvakt. Och det kan ju vara skönt för dem att få lite ledigt också.

Helgplaner har vi inga direkta än. Båda barnen ska få nya fotbollsskor då träningar drar igång nästa vecka och det lär vi försöka få till så ett besök på stan blir det nog. Om vädret tillåter tror jag bestämt också att vi kör en lekparkenvända. De har längtat till stora lekparken nu i vinter och nu är det dags tycker jag. Kanske tar med cyklarna in till stan och cyklar en tur också…ja, vi får se helt enkelt :)

Dagens idag blev jeans G-star, top Day Birger Et Mikkelsen, kofta/kavaj AJ 117 Project och skor Guess.

DSC_0750DSC_0751DSC_0756DSC_0752DSC_0754

Men innan helg blir det lite jobb. Off we go…

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar