VivanDivan

VivanDivan

måndag 28 april 2014

Vad ska allt försvinna för…

God morgon alla glada! Igår var jag totalt uppbokad med gymnastikuppvisning hela dagen och jag hann helt enkelt inte blogga. Vi kom hem vid sjutiden och efter snabb mat och duschning och nattning av ungar däckade jag själv också som en klubbad säl. Sååå himla rolig dag och det är så fantastiskt att se de små vara så laddade om än lite nervösa. Och sen var vår grupp helt magiskt duktiga. Det verkligen märktes att de ansträngde sig till max och gjorde sitt yttersta och de tyckte alla det var jättekul och det mina vänner gjorde min dag :)

Nu är det uppehåll fram till hösten och det är ju lite trist men samtidigt lite skönt att få lite vila också. Felix Freerunning håller på fram till sommaren då de kör lite utomhus nu men vi beslutade att sluta för säsongen med vår grupp.

Alltså nu till något helt annat. Jag har en ruskig tendens att tappa bort saker. Det försvinner både det ena och det andra i min värld. Smycken, hårborstar, klädesplagg, skor, böcker mm och jag blir tokig. Jag kanske är en aning slarvig och glömmer bort vart jag lägger saker men ska det vara så j-a svårt? Jag begriper det inte. Tycker jag ständigt letar efter något jag inte hittar. Mycket kommer ju fram så småningom men mycket är liksom lost forever och det är sååå himla trist. Bara senaste veckan har följande försvunnit:

* Ett örhänge i mässing från U it’s You som jag älskade har jag tappat nånstans

* En bok jag haft med mig på resor som jag tänkte fortsätta läsa i är totally lost

* En av Felix innebandyskor som vi tänkte han skulle ha ute nu och springa i

* En blus jag letat efter hur länge som helst som är spårlöst borta

Andra saker jag letar efter ständigt är min hårborste, mina klockor, mina telefonladdare, saker i köket som borde ligga i kökslådorna…

Är detta bara något som drabbar mig eller är vi flera slarvmajor som glömmer var vi lägger saker?

Nåja, dagens outfit hittade jag i a f och den består av blus från Fira, byxor Love Forever, linne Rosemunde och skor Guess.

DSC_0658DSC_0659DSC_0660DSC_0661DSC_0662DSC_0657DSC_0663DSC_0664DSC_0666

Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar