VivanDivan

VivanDivan

söndag 13 april 2014

Mysig 30-årsmiddag

Halloj alla glada! Igår blev det visst ingen uppdatering alls här…oooops…eller nä, jag orkade faktiskt inte. Förlåt så hemskt mycket :)

Vi var på mysig överraskningsmiddag för min syster i fredags och igår var det liggläge precis hela dagen. Det blev ju lite vin men vi var inte hemma sent alls så det var superskumt att jag blev så dålig. Vi hade ju tänkt packa och städa inför Idreresan idag men nope, det blev bara att ligga i soffan, titta på nästan hela säsong 2 av Dr Quinn och dricka cola och äta popcorn. Ja, ungefär så :)

Så idag har vi varit uppe tidigt och packat och nu ska vi bara dra av golven lite och sen far vi iväg på lite semester. Himla nice ska det bli att damma av skidorna då det inte blev någon resa förra året. Barnen är jätteladdade och extra kul är att stora kusinen med föräldrar ska med och även mina föräldrar kommer upp över påskhelgen så det blir kul :)

Men nu var  det ju lite födelsedagsmiddag jag skulle visa här. Finns en supermysig liten restaurang i pyttestan med grymt god mat och alla var nöjda och glada…Födelsedagsbarnet (min syster) som blev överraskad av att hela släkten var där var nog nöjdast av alla. Min stora lillasyster som fyllt 30 år…

DSC_0414 (2)

Barnen fick supergoda drinkar med Sprite och tranbärsjuice och nåt mer och det uppskattades istället för vanlig läsk

DSC_0424 (2)

Vitt vin drack jag till förrätten….

DSC_0425 (2)

… som bestod av helt perfekta pilgrimsmusslor. Sååå himla gott…

DSC_0426 (2)DSC_0427 (3)

Emilia tog fläskfilé och Felix köttbullar

DSC_0428 (3)

De flesta i vuxensällskapet slog till på deras plankstek som är helt magiskt god.

DSC_0431 (3)DSC_0433 (3)

Själv hoppade jag över efterrätten men Emilia åt bananasplit som är hennes absoluta favorit. Felix ville bara ha glassen…

DSC_0445 (2)

Vackra syster med en av presenterna hon fick av oss systrar…champagne förstås. Hon fick även tillhörande champagneglas/coctailglas (ni vet sån där breda varianter) från Ittala och hon blev jätteglad :)

DSC_0463

Felix hänger i baren med lila sysslingen som han verkligen gillar…

DSC_0470DSC_0471

Emilia var lite övertrött och spexade lite på golvet. Och ja, hon kan sköta sig på restaurang men vi var helt ensamma och hon störde ingen…

DSC_0478DSC_0481DSC_0489DSC_0490

Nu måste jag sätta lite fart här hemma om vi ska komma iväg nån gång. Självklart kommer jag försöka blogga däruppifrån men kanske inte så mycket då jag inte har en aning om hur täckningen är.

Ha en fin söndag alla fina

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar