VivanDivan

VivanDivan

tisdag 8 april 2014

Nyklippt liten en…och nu ska det tapetseras

God morgon alla fina! Igår fick jag ett ryck och beställde en klipptid till Felix. Han är mer än lovligt långhårig men har tokvägrat att klippa sig. Nu kompromissade vi så att han skulle få behålla längd upptill och luggen och så snaggade vi där bak. Han blev nöjd, mamman blev nöjd och det var ju huvudsaken :)

felixfelix4felix5

Och färg i ska det ju vara såklart. Rött på ena sidan och svart på andra. Coolt värre :)

fika4

Efter frisörbesöket blev det en fika då T mötte upp också. Vi gillar att fika i vår familj. Tycker det är riktigt mysigt och passar ofta på när vi är nere på stan :-)

emiliafika

Emilia tog semla, Felix blåbärsmuffins, T en Napolenonbakelse och jag tog det ena av två saker jag kan äta när vi är på kondis: Budapestrulle. Det andra är biskvi så jag brukar växla men lite avis på Emilias och Ts bakelser var jag allt. Älskar både Napoleon och semla men men så är det och inte mycket att gräma sig åt…

fika2

Efter det sprang vi in på färgaffären för nu har vi kommit igång igen i renoveringstakterna. Nu ska allrummet uppe bli omgjort och jag är lite småsugen på rosa. Vi tapetserade/målade ju nästan allt vitt när vi flyttade in men nu när vi bott in oss ett och ett halvt år i huset känns det som man börjar känna för lite annat. Vi tog ju en gråblå nyans i vardagsrummet som jag är jättenöjd med och uppe vill jag ha något varmt och då föll valet till slut på rosa. Blir en lite smutsrosa ganska ljus nyans som vi båda föll för… (helt omöjligt dock att återge rätt färg här med mobilkamerabilder men ni kanske förstår)

tapetiphone2iphone

Ni ska givetvis få följa med i spektaklet för det kommer det bli. Ett allrum som liksom är hjärtat av hela övervåningen där alla måste gå igenom kommer bli lite kaotiskt. Ska dessutom måla fönster, snickerier, balkongdörr, tak, dörrar och trappräcke så det lär ju bli lite jobb men det blir nog fint…

Puss & Kram

/Vivvi

1 kommentar:

  1. Vilken bra frisör - van att klippa barn? Felix blev supersnygg
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar