VivanDivan

VivanDivan

söndag 20 april 2014

Man tager vad man haver när minnet slår slint…

Halloj finingar! Vi beslöt oss ju för att stanna kvar en dag till och åker hem imorgon istället för som tänkt idag och oj vad jag är glad och tacksam för det. Vädret idag har varit helt magiskt. Sol, 15 grader varmt och vindstilla. Jag åkte i bara fleecen idag så skönt var det. Och tänk, nu har alla i familjen åkt de läskiga svartbackarna. Felix åkte igår för första gången med T i störtloppsbacken och idag tog jag med Emilia ner. Ni anar inte vad stolt hon var lilla snuttan, hon sken som en sol efteråt och det är ju sååå fantastiskt att se dem sådär stolta när de åstadkommer något nytt svårt de inte provat förut.

Alla andra i huset har nu farit hem så det är bara vi som är kvar ikväll också och vi håller precis på att göra iordning en liten påskbuffé  på resterna från igår och jag är sååå glad att vi åker imorgon. Brasan är tänd, bastun påslagen och jag och kidsen satt ute till nu och spelade kort på balkongen. Det här är verkligen en av våra bästa semestrar någonsin :)

Men en miss gjorde jag ju när jag skulle packa. Jag glömde påskäggen. Hade med mig gosedjurskaniner jag tänkte de små skulle få som jag köpte på Disney Store i London när jag var där men själva äggen och det andra ligger visst kvar hemma. Men men, man tager vad man haver. Jag och T åkte ner till Idre by häromdagen och köpte lite småkrafs som kakor, godis, penna, sudd, block och ett litet schackspel, små kycklingar mm till barnen och så fick det bli presentpåsar för ägg gick ju inte att hitta minsann. Och så gömde jag dem ute på balkongen och så lekte vi varmt eller kallt istället för skattkarta :)

DSC_0548DSC_0549

Stora E fick en tidning, godis, kakor, hårspray, och lite pengar. Rättvist ska det vara :)

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar