VivanDivan

VivanDivan

tisdag 8 april 2014

Osså kör vi väl en dagens och att duscha efter träning

Halloj alla glada! Nu sitter vi här och äter….Billys Panpizza (eller jag äter nån glutenfri variant). Hua vilken dålig middag men det är grymt bra att ha i frysen när man kommer hem lite sent och barnen är akut hungriga. Tisdagar är ju vår pysseldag med både gympa och balett och vi kommer hem sent allihop. Då är det inte läge att ställa sig och laga något långkok inte utan något som går snabbt och lätt. Sen är det raka vägen in i duschen och så natti natti för de små. Jag har alltid fått lära mig att man duschar direkt efter träning på plats i hallen men vi fuskar faktiskt med det och de får duscha hemma för det går fortare. Tycker det är jätteviktigt att barnen får lära sig att träning och efterföljande dusch hör ihop och blir naturligt. Alltför många barn som fuskar med duschandet och jag tycker faktiskt det är en viktig del i träningen. När man blir äldre sen är det ju också ett forum för att prata av sig lite efter träning. Har det varit en disciplinerad träning hinner man ju inte prata så mycket med lagkamraterna men i duschen sen kan man få prata av sig lite innan man lämnar gänget. Toppen och så blir man ju fräsch också :-) Men just tisdagar nu när de är så små så de behöver hem och isäng får de alltså duscha hemma. Det går ju det med :-)

Idag har det i a f varit full träning till kommande uppvisning och det blir väl inte sådär jättekul för barnen med mycket reptetition och gör om gör om gör om men så är det ju :)

Men här babblar jag på. Det var ju en dagens ni skulle få. Den bestod av jeans Please, skjorta G-star och kavaj också G-star. Sjalen är Beck Söndergaard och skorna Guess.

DSC_0414DSC_0415DSC_0416DSC_0417DSC_0418DSC_0419DSC_0420DSC_0421DSC_0422DSC_0423DSC_0424

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar