VivanDivan

VivanDivan

fredag 25 april 2014

Ballerinapremiär och Odd Molly Philander blouse

God morgon vänner! Idag bestämde jag att nu, nu är det dags att plocka fram ballerina-skorna. Nu ska fötterna få lite frihet och slippa vara instängda i varma stövlar och boots längre. Underbart men det är nog lite kyligt ute ändå. Ser nästan ut som det är frost på bilrutan så vi får se hur skönt det är sen men på ska de :)

Idag har jag en hektiskt dag på jobbet och sen ska jag och T överraska barnen efter skolan och ta med dem på bio. Rio 2 står på schemat och det blir ett helt perfekt fredagsmys ikväll känner jag. Kanske lite McDonalds på det men vi får se. Jag är inte överförtjust i den maten men men, kidsen älskar konceptet av nån anledning även om de inte är sådär jätteförtjusta i maten heller men det är ju så spännande med den där leksaken de får :)

Sen består resten av helgen av aktiviteter som två barnkalas som Felix ska på, gymnastikuppvisning, potatisplanternade, övrigt trädgårdsjobb, jazzdans mm men lite vila ska vi väl försöka få in också. Kanske lite grillning imorgon kväll…ja så får det nog bli…

Dagens idag består alltså av ballerinaskor från Tory Burch, vita jeans G-star som också känns sådär härligt vårigt med lite uppvik till skorna samt blus Odd Molly Philander short blouse. Och visst är blusen ljuvlig. Den är från höstens kollektion och jag tycker den är sååå fin. Lite genomskinligt tyg med liksom krossad sammet i blommmönstret. Funkar ju även nu till våren med ljust nedtill.

DSC_0597DSC_0599DSC_0600DSC_0601DSC_0602DSC_0603DSC_0604DSC_0605DSC_0606DSC_0609DSC_0612

Puss & Kram

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar