VivanDivan

VivanDivan

söndag 9 december 2012

Nu får 12-åringen växa fort…

Tjolahopp bloggisar! Idag har jag pluggat så ögonen nästan går i ors. Och det med galen huvudvärk men var bara tvungen att läsa ikapp lite.

424899_2576029257409_245223318_n

Men snart kanske det blir lite paus för T står vid spisen och lagar nåt som luktar helt underbart. Och sen tror jag att jag ska hyra en film och ta mig ett glas vin för att koppla av lite. Har tagit ledigt imorgon för att plugga lite mer vilket jag kände mig lite tvungen att göra för jag ligger så långt efter.

B t w så fick stora E nya vinterkängor igår och tänk, 12-åringen har fått lika stora fötter som undertecknad. He he, och de var grymt sköna och snygga dessutom tycker jag så jag tänkte att till nästa vinter då hon kanske växt ur dem kan jag ärva dem…bra plan va? :)

P1260198

Ecco Hill GoreTex kängor

P1260196

Storlek 36 precis perfekta för mig :)

P1260197

Finns att köpa i Eccos egen webshop t ex…

eccoHillGoreTex

Nu lite mat…

Ha en fin andra advent alla söta

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Om inte annat kanske de inte är tillräckligt coola för henne nästa säsong ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra plan Vivvi :-) Så kul med Doktorn kan komma - tyckte också att det var fantastiskt när det begav sig. Undrar hur bra det är idag... Du får avlägga en rapport när du tittat lite.

    Föredrar köttfärslimpan framför McD, men det funkar det med ibland. Sen köttbullsmiddag här. Fast inte hemmalagade, så lite mittemellan limpan och Mc-burgaren kan man säga :-)

    Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar